kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
"İBRAHİM TATLISES’İ DE SEVMEM" DEDİ "Problemimiz yoktur ama kendisini sevmem" diyen Atalay Noyaner için İbrahim Tatlıses, "Sevdiğim insanlar hakkında konuşurum" demekle yetindi.

Seda'nın şahidi Gönül Yazar

Mehmet ÇALIŞKAN / SABAH
Gazinocu Atalay Noyaner'in şok iddiaları üzerine Seda Sayan ve Gönül Yazar tazminat davası açıp birbirleri lehine şahitlik yapmaya karar verdi..
İzmirli gazinocu Atalay Noyaner'in açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Noyaner, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Sibel Can, Muazzez Ersoy hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Seda Sayan ile Gönül Yazar da Noyaner'e tazminat davası açıp birbirleri için şahitlik yapmaya karar verdi.

* Atalay Noyaner: Seda Sayan'a bir kez fırça çektim. "Benim gazinomdan çıkıp başkasının arabasına binemezsin. Canın bilmem ne yapmak istiyorsa otele git" dedim. Seda Sayan: "Konu adliyeye intikal edeceği için konuşmak istemiyorum. Gerekirse kendi programımda canlı yayında açıklama yaparım. Böyle polemiklere girmek istemiyorum."

* Atalay Noyaner: Gönül Yazar'ı sahneye çıkarmak istiyordum. Önce kabul etti. Sonra çıkmaktan vazgeçti. Ben de "İsterse gelsin içi geçmiş kadın" dedim. Daha sonra yine Gönül ile çalışmak istedim. Kendisini gidip aldım, çocuk parkında yürüyoruz. Üzerinde çıtçıtlı bir elbise var. Yolda tüm çıtçıtları açarak "Bak bakalım nerem geçmiş?" dedi. İçinde bir külot bile yok. Herkes bize bakıyor. İntikamını böyle aldı." Gönül Yazar: Bu adam kafayı üşütmüş. Seda Sayan'a gazinosunda çıkması için yakın zamanda teklif götürdü, kabul etmeyince saldırmaya başladı. Ayrıca ben sokak ortasında soyunmadım. Gazinodan aceleyle çıktım. Üstümde de sahne tuvaletim vardı. Seda ile konuştuk. Dava açıp birbirimize şahit olacağız. Çünkü ikimiz de Noyaner'in söylediklerinin doğru olmadığını biliyoruz.
Haberin fotoğrafları