kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Meclis'te Ramazan hazırlığı

Yeni Haber
TBMM, Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. TBMM Genel Kurulu'nun çalıştığı günler dışında, Meclis'te üyelere ve personele hizmet veren lokantalar akşam saatlerinde çalışmamasına karşılık, Ramazan boyunca milletvekilleri için lokanta iftarda da açık olacak.

TBMM Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Meclis'in tatilde olması nedeniyle Meclis kampusü içerisinde bulunan Halkla İlişkiler binasında bulunan personel lokantaları akşam saatlerinde açık olamayacak. Ancak, Meclis ana binada bulunan ve milletvekillerine hizmet veren üyeler lokantası Ramazan ayı nedeniyle iftar saatlerinde de hizmet verecek.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Meclis'te, iftar için hazırlanan fiks mönü değişmeyecek. Meclis'in değişmeyen fiks mönüsünde, hurma, tereyağı, peynir, bal ve zeytin in yanı sıra Ramazan ayına özgü tatlı olarak bilinen güllaç yer alacak. Yemekler ise Ramazan ayına uygun olarak her gün değişecek.

MECLİS SOSYAL TESİSLERİ HİZMET VERECEK

Bu arada, Ankara'nın Yukarı Ayrancı semtinde bulunan TBMM'ye ait sosyal tesisler de Ramazan ayı boyunca milletvekilleri ve yakınlarına hizmet verecek. Meclis Başkanlığı ve milletvekilleri bu tesislerde iftar yemeği verebilecek.

(ANKA)