kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CHP Hatay milletvekili Gökhan Durgun

'İstediği eve girip ihtiyaç giderebilirdi'

CHP'li Durgun'un Antakya belediyesi aleyhine açtığı davanın dilekçesinde, "Tuvalet ihtiyacı olsa, Hatay'da sevilen bir insan olduğu için hangi kapıyı çalsa kabul görür" denildi..
CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun, "Gelişigüzel yerlerde ihtiyaç giderdiği" iddiasıyla Antakya Belediyesi encümeninin kendisine kestiği 117 YTL'lik idari cezanın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı. Dava dilekçesinde, "Tuvalet ihtiyacı olsa, Durgun, Hatay'da sevilen bir insan olması nedeniyle, her mahallede hangi kapıyı çalsa, orada kabul görür" denildi. TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle ilgili çıkan haberleri, "düzmece, iftira" olarak nitelendirerek, bu haberlerin, Ali Dibo yolsuzluğuyla ilgili ortaya koyduğu iddialar karşısında kendisini küçük düşürme için ortaya atıldığını savundu. Antakya Havaalanı ile ilgili ihalede büyük bir yolsuzluk olduğunu ve belge bulunduğunu söylediğini belirten Durgun, "O belgenin de açıklanacağına yakın bir dönemde, benimle ilgili iddianın ortaya atılmış olması, bunu da magazin türüne dönüştürmek, ciddiyetten uzaklaştırmak amacı taşıdığını düşünüyorum" dedi.

ÜÇ DEFA 85-85-85
Durgun, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu kaydederek, suç duyurusuna eklenen CD'de yer alan diyalogdan bir bölüm okudu. Suç duyurusunda, "Yeloğlu'na (Antakya Belediye Başkanı) seçimden önce üç defa 85-85-85 elimle götürmüşüm vermişim", "Almışım parayı şuraya götürmüşüm" şeklindeki ifadeleri okuyan Durgun, elindeki belgeleri Başbakan Erdoğan'a göndereceğini vurguladı.