kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İstanbul'da elektrik kesintisi

Yeni Haber
Eminönü ve Beşiktaş'ta 2 Eylül'de elektrik kesintisi uygulanacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, 2 Eylül pazar günü 08.00-16.00 saatleri arasında Eminönü'nde, ''Sirkeci Mimar Kervalettin Caddesi, Yedi Emirler ve Köprülü Han sokakları, Ankara ve Hamidiye caddeleri, Muhsırbaşı Sokak, İstasyon Caddesi ile Dervişoğlu Sokak ve civarına'' elektrik verilemeyecek.

Ayrıca aynı gün 04.00-11.00 saatleri arasında da, Beşiktaş'ta, ''Işık, Varnalı ve Çayır sokakları, Koru Sitesi, Defne Çıkmazı, Ambarlıdere ve Orkide sokakları, Ekerler Sitesi, E-5 Karayolu, Muhtar Sokak, Dostlar Sitesi, Leylak Yuvası, Orkide ve Mustafa İzzet Efendi sokakları, Mediko Yapı Kooperatif Lojmanları, Dellalzede ve Bahar sokakları, Beşiktaş Mediko Siteleri, Derya Sokak, Toprak Villaları, Şeyh Şamil, Akif Reis, Itri, İsmail Hakkı ve Bestekar Hacı Faikbey sokakları, Bestekar Şevkibey Caddesi, Arzu Sokak, Balmumcu Jandarma Dikim Evi ve civarında'' elektrik kesintisi uygulanacak.

BAKIRKÖY'DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Bakırköy'ün bazı mahallelerinde, 03 Eylül 2007 ile 07 Eylül 2007 tarihleri arasında bakım ve kimyasal temizlik çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti, 09:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Bakırköy'de bazı mahallelere 03 Eylül 2007 ile 07 Eylül 2007 tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Açıklamaya göre bakım ve kimyasal temizlik çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintilerin gün içersinde saat 09:00'da başlayıp 17:00'da sona ereceği kaydedildi.

Bakırköy'de 5 gün belli gün ve saatlerde elektrik verilemeyecek yerlerin isimleri ise şöyle;

03 Eylül 2007 tarihinde Zeytinlik Mahallesi; Ray Sokak. Fazıl Paşa Sokak, Sporcu Sokak civarı ile Trafik Sinyalizasyon.

04 Eylül 2007 tarihinde Kartaltepe Mahallesi; Park Önü Sokak, Şanlı Asker Sokak, Filiz Sokak, Buhar Sokak, Spor Tesisleri, Karakol, Kızılay, Zabıta Müdürlüğü civarı ile Trafik Sinyalizasyon.

05 Eylül 2007 tarihinde Kartaltepe Mahallesi, Bağlarbaşı Yolu, Dost Sokak, Aksoy Sokak, Kartaltepe Sokak, Yıldıztepe Sokak, Haliç Oto, NB Seramik civarı ve Trafik Sinyalizasyon.

06 Eylül 2007 tarihinde
Kartaltepe Mahallesi; Aksu Caddesi, Emboy Tekstil, Kartaltepe Yan Sanayi, Sağlam Halı civarı ve Trafik Sinyalizasyon. 07 Eylül 2007,Yeni Mahallesi; Aksu Caddesi,
10 Temmuz Caddesi, Münir Nurettin Selçuk Caddesi civarı ve Trafik Sinyalizasyon.

(AJANSLAR)