kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

Maganda bu kez 3 aylık bebekle annesini vurdu

Mustafa BAYRAK MERKEZ
Trabzon'da düzenlenen nişan töreninde ateş açılması sonucu 3 aylık bebek karnından ağır yaralandı. Kolundan yaralanan anne, bebeğinin iyileşmesi için dua ediyor..
Trabzon'un Çağlayan beldesinde önceki gün nişan töreninde havaya ateş açılması sonucu Nuray Çakıroğlu ile kucağındaki 3 aylık kızı E.I. yaralandı. Karnından isabet eden kurşunla ağır yaralanan minik bebeğin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

DALAĞINA İSABET ETTİ
Olay merkeze bağlı Çağlayan beldesinde Mehmet Ali Koç ile İlknur Şahin'in nişan töreninde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından havaya ateş açıldı. Kurşunlardan biri Nuray Çakıroğlu'nun (31) kolunu sıyırarak kucağında bulunan 3 aylık bebeği E.I.'ın karnına isabet etti. Bir anda kanlar içinde kalan anne ve kızı hastaneye kaldırıldı. Bağırsakları ve dalağından yaralanan minik E., hemen ameliyata alındı. Dalağına isabet eden kurşunun çıkarıldığı ve hasarlı organlarının tedavi edildiği belirtilen küçük kız, hayata tutunmaya çalışırken, emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.