kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Turu, Boğaz'a karşı kutladılar

Mustafa DERYAHAN MAGAZİN
Şampiyonlar Ligi'ne kalan Beşiktaşlı futbolcular Bobo, Ricardinho ve Cisse, galibiyeti saat 03.00'e kadar Sortie'de eğlenerek kutladı..
İstanbul'daki İnönü stadında müthiş bir taraftar desteği ile çıktığı Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçında rakibi FC Zürih'i yenen Beşiktaşlı futbolcular, galibiyet sevincini Sortie'de yaşadı. Zürih'i, Arjantinli yıldız oyuncu Delgado'nun iki süper kafa golü ile devirerek, takımlarını Şampiyonlar Ligi'ne uçuran sporcuların keyfi, görmeye değerdi. Takımın iki Brezilyalı yıldız oyuncusu; Bobo ve Ricardinho, eşleriyle geldikleri mekânda doyasıya eğlendi. Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse'nin de daha sonra katıldığı gecede ünlü futbolcular, 23.30'dan 03.00'e kadar aynı masada oturup, Serdar Ortaç'ı izledi.

ORTAÇ'I İKİ BİN KİŞİ İZLEDİ
İlk kez geçen ay Sortie'de sahne alan Ortaç, yoğun istek üzerine önceki gece ikinci kez aynı yerde hayranlarıyla buluştu. Hit şarkılarıyla Boğaz eğlencesine renk katan Ortaç'ı yaklaşık iki bin kişi izledi. Çoğunluğu kadın olan hayranlarını coşturan Serdar Ortaç, ilerleyen saatlerde klibinde oynadığı sanatçı arkadaşı Bengü ile "Korkma Kalbim" şarkısını birlikte söyledi. Brezilya'dan gelen özel dans gösteri grubunun eşlik ettiği sanatçı için bir hayranı altı şişe şampanya patlattı.
Haberin fotoğrafları