kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Camdaki manita' 'Aşk yok' dedi

Bülent İPEK / MAGAZİN
Mansur Forutan, oyuncu Pelin Batu'yu pazar sabahı komşusu Ahmet Hakan'ın penceresinde gördüğünü yazdı. Batu kızdı: Avukatım ilgileniyor..
Son ayların en ilginç beraberliklerinden biri, tesadüfen ortaya çıktı. Akşam gazetesi köşe yazarı Mansur Forutan, geçen pazar günü sabah saat 08.00'de Teşvikiye'deki evinin önündeki kazı gürültüsüne uyanıp, camdan bakınca Hürriyet gazetesi yazarı gazeteci Ahmet Hakan'ın evinde oyuncu Pelin Batu'yu gördüğünü köşesine taşıdı. Forutan'ın yazısı gazetesinde "Nişantaşı bu aşkı konuşuyor" başlığıyla duyuruldu. Batu, soruları yanıtlarken aşk olmadığını söylemekle yetindi. Forutan ise Coşkun'dan izin aldığını, konuyu yazacağını Batu'nun da bildiği dile getirdi.

ŞORTU TİŞÖRTÜ VARDI
Batu SABAH'a, "Ülkemizde kimilerinin gazetecilik anlayışı ne bilgi ne de herhangi bir ilkeye dayanmaktadır. Bu durum çok üzücü. Konuşmayacağım, konuyla avukatım ilgileniyor" dedi ve iddiayı ortaya atan gazeteci Forutan'a dava açacağını ima etti. Gazeteport internet sitesi ise Pelin Batu'ya atfen, "Ahmet Hakan'ı tanıyorum. Ancak ilişkimizin olduğu ve olmadığı yönünde bir şey söylemeyeceğim. Ne söylesem yanlış anlaşılacak. Olay istemediğim şekilde büyüyecek" dediğini duyurdu. SABAH'ın ulaştığı Mansur Forutan, "Gerçekten o haller anbean yaşandı. Aşk var mı yok mu bilemem ben camdan gördüğümü söylüyorum. Ahmet Hakan Coşkun'ın kendisine yazacağımı söyledim, o da saygı gösterdi, yazabileceğimi söyledi" dedi. Forutan, "Pelin Batu'yu günlük kıyafetle mi yoksa pijamayla mı gördünüz?" sorusunu ise "Şortu, tişörtü ile uyanmış camdan bakıyordu" dedi. Konuyu köşesine taşıyacağını Pelin Batu'nun da bildiğini anlatan Forutan, "Batu'nun neden tepki gösterdiğini anlamadım" diye ekledi.
Haberin fotoğrafları