kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bingöl'de 5.4'lük deprem

Yeni Haber
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 01.05'te, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı, Bingöl ve çevre ilçelerden de hissedildi.

CAN VE MAL KAYBI OLMADI

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen, can ve mal kaybının olmadığı depremde, korku ve panik nedeniyle rahatsızlanan 4 kişiye, Karlıova Devlet Hastanesi'nde gerekli müdahale yapıldı.

Bingöl Valiliği Kriz Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, merkez üssü Bingöl'e bağlı Karlıova ilçesi olan, saat 01.05'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan tarama çalışmaları sonucunda, herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.Yetkililer, söz konusu depremin şehir merkezi ve ilçelerden de hissedildiğini belirterek, şu ana kadar kendilerine depremle ilgili olumsuz bir bilginin gelmediğini ifade ettiler.

Bu arada, deprem sonrası kaçmak isterken elini kesen Murat Atlı ile korku ve panik yaşayan Sertif Aydın, Ramazan Sümbül ve Gülistan Bingöl'ün Karlıova Devlet Hastanesi'ne geldikleri öğrenildi.Söz konusu kişiler, gerekli tedavilerinin yapılmasının ardından taburcu edildiler.