kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Diplomat kızı yaşlı aşklarını kitap yaptı

Hande ŞARMAN HABER MERKEZİ
Emekli diplomatın kızı, takma ad kullandığı ilk kitabında, kendisinden en az 20 yaş büyük, sosyetik tiplerle yaşadığı özel ilişkileri ortaya seriyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Diplomat kızı yaşlı aşklarını kitap yaptı
Türk diplomatın kızı, 4 Ekim'de İngiltere'de, ardından da Türkiye'de yayımlanacak kitabıyla sansasyon yaratacak. İngiltere'de "Turkish Diplomat's Daughter" adıyla basılacak kitapta yazar, kendi adı yerine Deniz Goran adını kullanmayı tercih ediyor. Çünkü kitapta 17 yaşından itibaren yalnız yaşadığı Londra'da en genci 40 yaşında olan sevgililerini, uyuşturucu anılarını anlatıyor. Ve şu an 77 yaşında emekli diplomat olan babası, kitabın varlığından henüz habersiz.

ANI MI ROMAN MI?..
Otobiyografi kokan kitabının bir roman olduğunu söyleyen yazar "Bazı detayları değiştirdiğini belirterek, "İnsanları rencide etmek için yazmadım bu kitabı" diyor. Çok gezdikleri ve babası genelde evde olmadığı için kendini hep dışlanmış hissettiğini belirten Deniz, kitapta genç yaşta hamile kaldığını ve kürtajdan önce şiddetle bir çocuk sahibi olma arzusu duyduğunu yazıyor. Yaşlı erkeklere olan ilgisinin ise baba hayranlığından kaynaklandığını düşünüyor: "O inanılmaz bir ressamdır, bana caz öğretmiştir. Şu anda Londra'nın en iyi sanat galerilerinden birinde çalışıyorsam öğrettikleri sayesinde." Kitabı fark edince babasının tepkisinin ne olacağını sorduğumuzda ise "Göreceğiz" diyor.
Haberin fotoğrafları