kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hayranlarımla beraber pamuk şekeri yiyeceğiz

* 'Güldür Bakalım' jürisine kaç puan verirdin? Hepsine 10! Müjdat Hoca'mıza sessiz sakin ağır tavrını koruduğu için 10 verirdim. Levent Hoca'mızın da 50 yılı aşkın bir tiyatro hayatı var. Onları tek geçerim. Evrim Akın çıtı pıtı biri. Peker Açıkalın da çok deli dolu ama 'Gaffur' imajı yavaş yavaş yıkılıyor bence.
* Jüri bazen kontrolden çıkıyor değil mi? Evet. Arkada çok bekliyoruz, sürekli bir şeyler oluyor. Jüri birden bire uçabiliyor, birdenbire iniş yapabiliyor. Ama biz onların deli dolu tavırlarından fazla etkilenmiyoruz.
* Jüri karşısında strese giriyor musun? Ben sahneye çıktığım zaman hiçbir şey düşünmüyorum; oranın tadını çıkarıyorum. 5 dakikalık bir sürem var ve o sahne bana ait! Seyircinin enerjisini almaya, kendi enerjimi onlara vermeye çalışıyorum. Jüri strese sokmuyor ama gergin oluyorum. Özellikle performansım bittikten sonra, yanlış bir cümle çıkar mı ağzımdan diye geriliyorum.
* Ailen bu yarışmada olmanı destekliyor mu? Ailem çok sevinçli. Sürekli otobüsler tutup buraya beni izlemeye geliyorlar. Bana konservatuara girmem için de çok destek olmuşlardı. Umudumu kaybetmemek için hep yanımda oldular. O yüzden seviniyorlar. Annem hep ağlıyor.
* Gelelim kızlara... Yarışmadan sonra ünün artmıştır, nasıl aran onlarla? Valla ne olsun işte, iyiler... (Gülüyor) Şu an yok kız arkadaşım...1 yıldır yok.
* Politik cevap yok! Yolda, sokakta sana ilgi göstermiyorlar mı? Var da, yaşları14-15! Elinden tutup gezdireceğim ben onları. Pamuk şekeri yiyeceğiz beraber. Öyle bir kitle oldu.