kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
David Beckham - Victoria Beckham

Paris kocasının peşinde Victoria Beckham krizde

Paris Hilton ve Lindsay Lohan'in ünlü futbolcu David Beckham'a yaptıkları aşk itirafı Victoria'yı çıldırttı! Lohan 35 bin Euro'ya iddiaya girdi: David'i yatağa atarım..
Beckham çiftinin David Beckham'ın Los Angeles Galaxy takımına transfer olmasıyla başlayan Amerika serüveni, ünlü futbolcuyu mutlu etse de Victoria Beckham İngiltere'yi özler oldu. David Beckham'ı yıllardır uzaktan izlemekle yetinen Hollywoodlu kadınlar, son günlerde onun aklını çelmek için ellerinden geleni yapıyor. Bu durum Victoria'yı kıskançlık krizine sokuyor.

DAVID'DEN UZAK DURUN!
David Beckham'ı baştan çıkarmak isteyen ünlüler arasında Paris Hilton ve Lindsay Lohan başı çekiyor. Hilton geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcuyu çok beğendiğini itiraf etmiş ve "Ona tüm Amerika'yı gezdirmek isterim" demişti. Victoria Beckham ise Hilton'a, "Kocamdan uzak dur" diye seslenmişti. Victoria henüz Hilton'un söylediklerinin şokunu üzerinden atamamışken, bu kez Lindsay Lohan de ünlü futbolcuyu çok seksi bulduğuna dair açıklamalar yaptı. David Beckham'la birlikte olmayı kafasına koyan genç oyuncunun arkadaşlarına, "David'i yakında yatağa atacağım. 35 bin Euro'ya iddiasına varım" dediği açıklandı.
Haberin fotoğrafları