kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Angelina Jolie

Angelina'yı iyileştirmek için kolları sıvadı

Bir süredir ilişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Angelina Jolie ve Brad Pitt Almanya'ya gitmeye hazırlanıyor. Ancak ünlü çiftin bu ziyaretlerinin amacı, sanılanın aksine aşk tazelemek ya da aralarındaki buzları eritmek değil.

BERLİN'E GİDİYORLAR
Angelina'nın gün geçtikçe biraz daha zayıfladığını gören yakışıklı aktör, onu tedavi ettirmeyi kafasına koydu. Bunu Hollywood'da yaptırmaları halinde paparazzilerin kendilerini kesinlikle rahat bırakmayacağını bilen Pitt, çareyi rotasını Almanya'nın Berlin kentine çevirmekte buldu. Yaptığı uzun araştırmalardan sonra şehirdeki en iyi doktoru bulup ondan randevu alan ünlü aktör, Fransız 'Closer' dergisine şöyle konuştu:

HER ŞEYİ YAPARIM!
"Aramızda ne geçerse geçsin Angelina benim için çok özel biri. Kendisi geçen kış annesini kaybettiğinde çok sarsıldı. O günden beri de sürekli istem dışı kilo kaybına uğruyor. Zayıflıktan artık resmen kemikleri sayılıyor. Onun eski haline dönmesi için elimden geleni yapacağım. Gerekirse kariyerimi tehlikeye atar, onunla aylarca Almanya'da kalırım. Tek dieğim onun eski haline dönmesi."
Haberin fotoğrafları