kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk ne diyor?

Bugüne kadar "Ermeni soykırımı yoktur" diyen ABD'deki iki önemli Yahudi lobisi karar değiştirdi. Önceki gün yapılan açıklamada, "1915'te Ermeniler'e yapılanların soykırıma tekabül ettiğine karar verdik" dendi...
İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Bu tarihi bir hatadır!
İLYAS ALFATİ:
Bu açıklamayı, Türkiye Yahudi cemaatinin bir üyesi olarak, asırlardır bizleri kucaklamış bir devlete tarihi bir hata olarak görüyorum. Bilinsin ki bu düşüncemde yalnız değilim. Çok talihsiz ve yersiz bir açıklama.

SURURİ TOSUN: Osmanlı'nın Yahudiler'e kapılarını açtığı günü unuttular.

SALİH YÜCEL: Eskiden gizli yapıyorlardı şimdi ise açıktan.

EFE TÜRKOĞLU: Besle kargayı oysun gözün! İspanyollar'dan kaçtılar biz kucak açtık, Naziler'- den kaçtılar biz kucak açtık.

OSMAN BARGAN: Yahudiler işine gelene kadar 'tamam', gelmediği anda da 'tamam değil' diyorlar. Demek ki şimdi karşı taraftan bir çıkarları var.

BÜLENT YEŞİLKAYA: Yalnız riya değil, aynı zamanda nankörlük.

MEHMET KARAGÖZ: Koskoca ülkenin savunması Yahudi lobilere mi kaldı?

SADIK BAHÇIVAN: Tarihi gerçekleri birkaç kendini ve de haddini bilmez değiştiremez.

MUSTAFA ÖZTÜRK: Yahudiler'in atmış yıldır Filistin'de yapmakta olduğun soykırım, Hitler'e rahmet okutur seviyelere ulaştı.

İBRAHİM BÜYÜKCEBECİ: Bu tip oyunlar normal. Türkiye gelişirken sessiz kalamazlar. Ama biz bu tehditleri dinleyip kabuğumuza çekildiğimiz sürece kaybetmeye mahkum olacağız.

EMRE ÇAĞATAY: İran'la olan doğal gaz anlaşmamıza misilleme olarak yapıyorlar bunu. Soykırım yapmadık, yapmadığımız şeyi de kabul etmiyoruz.

ERCAN TAPANOĞLU: Savaş zamanında bile esir düşen insanlara eziyet etmeyen başka millet var mı? Barış yolu Türkiye'dir.