kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Serdar, beste verdiklerini benimle yarıştırdığını sandı

'Kendisine Romeo bulsun' dediği için Serdar Ortaç'ın 500 bin YTL'lik dava açtığı Hande Yener yine konuştu: Sahneye çıkıp şarkımı belden aşağı sözlerle değiştirerek okudu. Sanki karşımda bayan bir şarkıcı adayı vardı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Serdar, beste verdiklerini benimle yarıştırdığını sandı
Yaz sezonuna 'bakkal şarkısı' polemiğiyle damgasını vuran ve son olarak "Kendine bir Romeo bulsun" dediği için Serdar Ortaç tarafından mahkemeye verilen Hande Yener, önceki gece yine olay yaratacak açıklamalar yaptı. MTV Türkiye'de Ege Çubukçu'nun sorularını yanıtlayan Yener, "Bugüne kadar söylediklerim yüzünden hiç mahkemelik olmadım. Çünkü her zaman akıllı cümleler kurar, kimseye hakaret etmem" diye konuştu. Yener her yere olduğu gibi programa da yakında evleneceği sevgilisi Kadir Doğulu'yu getirdi...

SERDAR ÇOK ÇİRKİNDİ!

* Serdar Ortaç'la yaşadığın gerginlik nedir? Niye Serdar Ortaç hakkında "Kendisine bir Romeo bulsun" dedin? Aslında bu şahısları konuşmayı doğru bulmuyorum. Benim müzik tarzımın değişimi ile ilgili, beni bıktırma politikalarından dolayı verdiğim tepkiler bunlar. Çünkü bu söylediğin şahıs, bayan şarkıcılara beste verip, onları benimle yarıştırdığını sanıp, o tarzda röportajlar verdi. Ben her zaman her şeyin başlangıç noktasını ararım. Resme baktığımda başlangıç noktasının o kişi olduğunu fark ettim. Zaten sonrasında, bir konserinde benim şarkımın sözlerini değiştirerek, küçümser şekilde davrandığını izledik hep beraber. Sahnede şarkımı belden aşağı sözlerle söyleyince ve biraz da alkollü olduğunu görünce; bu davranışı çok çirkin buldum. Sanki karşımda 'bayan' bir şarkıcı adayı varmış da ben onunla yarışıyormuşum gibi bir şov sergilendi. Ben hiçbir zaman sahnede onun şarkılarını söylemem! Onun hiçbir şarkısını seslendirmemiş olduğum için de çok mutluyum...

* Nişanlını neden 'Romeo' klibinde oynattın? Şarkıdaki 'Romeo' Kadir Doğulu. Klipte oynatma fikri Kemal Doğulu'dan (ağabeyi) çıktı. Kadir Doğulu: Şarkı bana yazıldığı için ikna oldum.

* Aynı zamanda Hande'nin menajerisin; aşk ve iş bir arada nasıl gidiyor? K.D.: Hande'ye olan sevgim ve aşkım her şeyin önünde ve üstünde. İnşallah ebediyen o benim sevgilim ve eşim olacak. Ve o bu işi yaptığı sürece onu ben temsil edeceğim. Onur duyuyorum. Her gün aşkım artıyor. Düğün gecesi için sürpriz bir şov planlıyorum. H.Y.: Bana bu ilişki çok iyi geldi. 13-14 yıl sonra bana evliliği düşündüren tek kişi Kadir.
Haberin fotoğrafları