kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İkilinin aşkı gözlerinden okunuyor.

Kalıcı aşklar dostlukla başlar

Uzun soluklu ilişkiler yaşayan ya da evlenen ünlüler bu işin sırrının hayatlarına soktukları insanlarla daha öncesinde sağlam bir arkadaşlık kurmak olduğunu söylüyor. In Touch dergisine konuşan ünlülere göre; güven ve dostluk üzerine kurulan aşklar sadece sevgiye dayanan birlikteliklerden çok daha kalıcı oluyor..
Jennifer Lopez-Marc Anthony:
Birbirimiz icin yaratıldık
Jennifer Lopez ile Marc Anthony ilk kez 1999 yılında düet yapmak için bir araya geldi. O dönemde Lopez, Ben Affleck ile nişanlıydı, Anthony ise evliydi. Güzel şarkıcı ile yakışıklı meslektaşının son derece dostane bir şekilde başlayan ilişkileri bir anda aşka dönüştü ve evlilikle noktalandı. Lopez "Biz gerçekten birbirimiz için yaratılmışız!" diyor.

Will Smith-Jada Pinkett:
Sırrımız maskesiz olmamız!
Ünlü oyuncu Will Smith 'hayatının aşkı' olarak nitelendirdiği Jada Pinkett ile tanıştığında eski eşi Sheree'den ayrılmak üzereydi. Pinkett ise NBA'in yıldız oyuncularından Grant Hill ile pek de iyi gitmeyen bir ilişki içindeydi. Yaşadıkları kalp kırıklıkları ikiliyi birbirine yaklaştırdı. Arkadaşlıktan dostluğa dönüşüp 1997 yılında nikah masasına giden bu aşkta Smith ilişkilerinin sırrını şu sözlerle özetliyor: "Jada'yı tanıyana kadar kimsenin yanında kendim olamazdım. Onun sayesinde maskelerimden arındım."

Christina Aguilera-Jordan Bratman:
Müzikle birleştiler
Aşk konusunda her zaman temkinli davranan Christina Aguilera ile Jordan Bratman müzik sayesinde tanıştı. Aguilera'nın albümlerinin yapımcılığını üstlenen Bratman, sonunda onun kalbini çalmayı başardı. 2005 yılında ünlü prodüktör ile hayatını birleştiren Aguilera, "Jordan hayatıma girdiği günden beri benim en iyi dostum oldu" diye konuşuyor.

Evangeline Lilly-Dominic Monaghan:
Lilly'nin varlığı için her gün şükrediyorum
Yolları 'Lost' dizisinin setinde kesişen Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan kısa sürede çok iyi dost oldu. Ancak çekimler sırasında yaşadıkları yakınlaşmalar zamanla gerçeğe dönüştü. Monaghan Lilly'de en çok etkilendiği özelliğinin sınırsız bir hayal gücüne sahip oluşu olduğunu söylüyor: "O gerçekten sürprizlerle dolu bir kadın. Tanrı'ya her gün onu bana yolladığı için şükrediyorum."

Janet Jackson-Jermaine Dupri:
Aynaya bakıyor gibiyim

Janet Jackson prodüktör Jermaine Dupri ile tanıştığında yıl 1997'ydi. Uzun süre sadece iş arkadaşı olan ikili, 2000 yılında büyük bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı Janet Jackson, ilişkilerinin sırrını şu sözlerle açıklıyor: "Jermaine'i tanıdığım ilk günden beri ona baktığımda kendimi sanki aynada kendi yansımamı görüyor gibi hissediyorum. Şu hayatta tüm sırlarımı bilen tek kişi odur herhalde."
Haberin fotoğrafları