kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Tuvalette sevişmedim hastaydım'

Mehmet ÇALIŞKAN / MAGAZİN
Bir kafenin tuvaletinde sevişirken görüldüğü öne sürülen Helin Avşar, "Ne sevişmesi; midem bulandığı için tuvalete gittim" diye konuştu..
Helin Avşar, İstanbul Arnavutköy'deki bir kafenin tuvaletinde seviştiği haberini yalanladı. Avşar, çizgili gömlekli bir erkekle tuvalette uzun zaman geçirdiği; çıkardıkları sesler yüzünden mekândaki müşterilerin merak edip içeri girdiği iddiaları karşısında, hayli öfkelendi. Midesi bulandığı için tuvalete gittiğini, bir arkadaşının da kendisini merak ettiği için peşinden geldiğini belirten Helin Avşar, şöyle konuştu:

ARKADAŞIM MERAK ETMİŞ
"Şöhret olmak isteyenlerin yalanlarıyla zor durumda kalıyorum. Çorba içtikten sonra midem bulandığı için tuvalete gittim. Arkadaşım beni merak edip gelmiş. Yanında mekân sahibi de vardı. İçeride bir dakika bile kalmadılar. Bu iddiaları ortaya atanları mahkemeye verip tazminat davası açacağım. Gerçi neleri var ki nelerini alacağım, ama ibret olsun diye dava açacağım. Beni yalanlarıyla karalamak istedikleri için mahkeme kapılarında sürünsünler." Mekân sahibi Hasan Yanar ise "Helin Avşar sürekli müşterimizdir. O gece de bir grup arkadaşıyla geldi. Bizim mekânımızda çirkinlik yaşanmaz, buna biz izin vermeyiz" dedi.