kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Özge Tarhan

Özge psikolojik tedavi görüyordu

Esin ÖVET MAGAZİN
Deniz Seki, asistanı Özge Tarhan için "Durup durup ağlıyor, bir buçuk aydır psikolojik tedavi görüp ilaç alıyordu ama evli bir erkek için intihar etmiş olamaz" diye konuştu..
Şarkıcı Deniz Seki, kendini beşinci kattan atan asistanı Özge Tarhan'ı (26) son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Suçlanan evli sevgili gitarist Ayhan Günyıl ise yoktu. Edremit'te gözyaşları içinde verdiği konserin ardından Bafra'ya gelen Deniz Seki, "Bu olayla sizin yaşadıklarınız karşılaştırılsa tepkiniz ne olur" sorusuna, "Benim yaşadığımla ilgili hiçbir alakası yok. Benim ilişki yaşadığım kişi hayatta tercihini yapmış mahkemeyi açmış ve ilişkisinin arkasında durmuş bir şekildir. Bu haberler böyle çıkarsa beni çok üzersiniz. Ve mahkemeye veririm" dedi.

BENİ ÜRKÜTMÜŞTÜ
Seki, asistanının yasak ilişkiden dolayı bunalıma girdiği iddiasını da kabul etmedi. Seki, şöyle konuştu: "Bir buçuk aydır psikolojik tedavi görüyordu. İlaç alıyordu. Bir keresinde bana 'İçimde üç tane Özge var. Bir tanesi başka şeyler söylüyor, bir tanesi başka şeyler söylüyor' dedi. Beni çok ürkütmüştü."

HAYAT DOLUYDU
Seki şöyle devam etti: 'Durup durup ağlıyordu. Ben daha önce kendisine 'Evli bir insana âşık olmuş olabilirsin. Olağan insanca bir şey. Ama bu adam senin ciddi olduğun kadar ciddi mi, ilişkisinin arkasında duruyor mu? dedim. Özge 'Ben ondan öyle şeyler istemiyorum, bir son da beklemiyorum' dedi. Nedeni yalnızca ilişki yüzünden olamaz. Hayat dolu bir kızdı."
Haberin fotoğrafları