kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Burhan Yıldız, yaralanınca duvara çarptı. Araçtan daha önce atlayan Bülent Ç., tekrar duran aracın yanına koşup iki el daha ateş etti.

Suikast için verdiği tabancayla vuruldu

İsmet ACAR MERKEZ
Arkadaşına silah verip bir kişiyi öldürmesini istediği öne sürülen Burhan Yıldız, bunu reddeden zanlı tarafından aynı tabancayla öldürüldü..
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde önceki akşam Burhan Yıldız (36), arkadaşı Bülent Ç. ile birlikte, kendisinin kullandığı 16 EBY 19 plakalı otomobili ile seyir halinde iken Bülent Ç., Yıldız'a bir el ateş etti. Bülent Ç. ateş ettikten sonra hareket halindeki araçtan atlarken, yaralanan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil Hamzabey mahallesi Garaj sokakta bir mobilyacının duvarına çarparak durdu. Bu sırada koşarak tekrar aracın yanına kadar gelen Bülent Ç., direksiyondaki Yıldız'a üç el daha ateş ederek aracın yanından ayrıldı. Lokantacılık yaptığı, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Burhan Yıldız, olay yerinde hayatını kaybetti.

'SİLAH VERDİ, YAPAMADIM'
Polisler süratle olay yerine gelirken, Burhan Yıldız'a ateş eden arkadaşı Bülent Ç. silahıyla birlikte karakola giderek teslim oldu. Bülent Ç., direksiyon başındaki arkadaşı Burhan Yıldız'a önce bir el ateş ettiğini ve Burhan Yıldız'ın kullandığı aracın duvara çarparak durduğunu, aracın peşinden gidip yeniden üç el ateş ettiğini itiraf etti. Bülent Ç.'nin ifadesinde "Burhan benden aynı mahalledeki bir kişiyi öldürmemi istedi. Dört ay önce bu işi yapmam için silah ve kurşun verdi. Ama ben yapamadım. Bu isteğini yerine getirmediğim için sürekli bana baskı yapıp, dövüyordu. Baskı ve şiddete dayanamayıp, bana verdiği silahla Burhan'ı öldürdüm" diye konuştu.