kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Sonum Diana gibi olmasın'

Başak ATİLLA / MERKEZ
İzmir'de kaldığı otelin çıkışında gazetecileri görünce "Bu takipleriniz yüzünden Prenses Diana gibi öleceğimi düşünüyorum" dedi..
Armağan Uzun'un 21 yaşındaki Pelin Taşçı ile basında yer alan samimi görüntülerinin ardından İzmir'e gelen Bülent Ersoy, 45 saat kaldığı Crowne Plaza Otel'den eşi Armağan'la birlikte ayrılarak İstanbul'a gitti. Otelden çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, "Ben Bülent Ersoy'um, benden başka bir tane daha yok. Hayatımda hiçbir zaman hiçbir şeyi reklam amacıyla kullanmadım" dedi. Samimi görüntülerle ilgili açıklama yapmayacağını dile getiren Ersoy, herşeyi İstanbul'da açıklayacağını söyledi. İzmir'de 45 saat kaldığı otelden dün akşam saat 17.00 sıralarında eşi Armağan Uzun ve kayınvalidesi ile birlikte çıkan Bülent Ersoy, basın mensuplarının kapıda nöbet tuttuğunu öğrendiğini belirterek, "Ben kimseye randevu vermedim. İstanbul'da gerekli açıklamayı yapacağım. Beklediğiniz için üzgünüm" dedi.

İSTANBUL'A DÖNDÜ
Basında çıkan bazı haberlerin kendisini üzdüğünü ifade eden Ersoy, "Basın mensuplarını sanki ben çağırmışım gibi bir ifade kullanıldı. Şimdi size soruyorum. Sizleri ben mi çağırdım? Siz kendiniz geldiniz. Bunlar abesle iştigâl. Bir gün bu takiplerde Prenses Diana gibi kaza geçirip öleceğim diye çok düşünüyorum" dedi. Açıklamanın ardından eşi Armağan Uzun'un kullandığı aracıyla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na giden Ersoy, havalimanında Uzun'u yanaklarından öperek THY 18.00 uçağıyla İstanbul'a gitti.