kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Romanı kimseye tepki olsun diye yazmadım

* Kitabın ismi neden 'Namahrem'? Modern hayatta, ahlaksızca nitelendirilebilecek şeylere artık Niye olmasın' gözüyle mi bakıyoruz? Tam öyle değil. Değişimi yaşarken birkaç yıl önce mahrem olan birkaç yıl sonra namahrem olabiliyor ya da tersi.

* Peki swinger olma fikri size nasıl geliyor? Bu kitap tamamen bu zihniyete bir tepki mi yoksa onay vereceğiniz bir konu mu? 'Namahrem'i kimseye tepki olsun diye yazmadım. Kitabı okuyan iyi okur ne demek istediğimi anlar. Yaşamadığımız, bilmediğimiz hazlar konusunda atıp tutmak doğru değil.

KADINLAR ERKEKLEŞTİ

* 'Modern yaşam, en büyük tahribatı, kadını erkekleştirerek yaptı' demişsiniz. Biraz açar mısınız? Kadının güçlü ve özgür kadın modeli oluşturabilmesi için kadınlığını unutması, erkek gibi davranması isteniyor. Tüketim toplumunda anaerkil ilişkiler iyice kayboluyor. Bu yüzden erkekleşmiş işkadınları ya da kadın politikacılar beni iğreti eder.

* Magazin dünyasında ilişkiler vıcık vıcık. Bu, kitabınızda yer alan Modern hayat bize önce utanmayı öğretir, sonra da utançlarımızdan kurtulmamızı öğütler' cümlesininin bir nevi aynası mı? İnsanlar utanma duygusunu yitirmemeli. Ama bu cinsellikle ilgili olmamalı. Magazin dünyası umrumda değil. Bunlar basına yansıdığı gibiyse Bana ne' diye bağırmak istiyorum. '