kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mezuniyet Hatırası

Sabancı Üniversitesi; 8. lisansüstü ve 5. lisans eğitimi mezunlarına diplomalarını, 30 Haziran'daki törende verdi. Ayhan Sicimoğlu Latin All Star Orkestrası'nın müzikleriyle renklendirdiği mezuniyet töreninde öğrenciler, mezuniyet coşkusunu Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı ile dans ederek kutladı.

2006 2007 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm mezunları; Sinem Aydın, Hande Hallac ve Ebru Özcan... 4 yılımız unutulmaz anılarla geçti. Bizlere verdikleri destekten dolayı hocalarımıza ve bu anı ölümsüzleştirdiği için SABAH gazetesine teşekkür ederim. Hande Hallac...

En özel ve anlamlı günümüzden hatıra olan bu fotoğrafımızı herkesle paylaşmamızı sağladığınız için çok teşekkür ederiz. TED İstanbul Lisesi Vakfı Özel Lisesi öğrencileri; Tuğçe, Gizem, Deniz... (soldan sağa)

Doğu Akdeniz Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunları... Fotoğraftakiler ben Seda Yılmazyerli (soldan dördüncü) ve arkadaşlarım; Fesih, Fuat, Halil, Yusuf ve Volkan (sağdan sola).

Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi mezunlarından İsmail İnceoğlu...

Kocaeli Üniversitesi mezunlarından Çiğdem Çolak...

GENÇLERE ÇAĞRI!
Mezuniyet fotoğraflarınızı, okulunuzun adını ve kendi adınızı GÜNAYDIN'a yollayın; yayımlayalım. Bu mutlu gününüze herkes tanıklık etsin. İşte adresimiz: mezuniyet@sabah.com.tr
Haberin fotoğrafları