kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kadınlar mücevher, erkekler mücevher takan kadın ister!

Kadınlar mücevheri çok seviyor. Peki erkekler? 'Golden shine' dergisi ünlü erkeklere mücevher takan kadınlar hakkında ne düşündüklerini sordu. Kimi yüzüğü kimi küpeyi sevdiğini anlattı ..
Osmantan Erkır
Benim için en özeli eşime taktığım tektaş

Gösterişli ve taşlı büyük takılardan hoşlanmam. Kolyeyi çok beğenirim. Kadınlara ince, zarif kolyeler çok yakışıyor. Eşimle bu konuda zevklerimiz uyuşuyor. Onun için seçtiklerimi genelde çok beğenir. Eşime ilk hediye ettiğim takıyı çok net hatırlamıyorum. Ama benim için çok özel olan takı, evlenme teklif ederken eşime armağan ettiğim tektaş yüzüktü.

İlker İnanoğlu
Yüzüklü kadın başımı döndürür

Kadının ellerinden hoşlandığım için, sevdiğim kadında başımı döndüren takı yüzüktür. Güzel bir pırlanta yüzüğü göz alıcı buluyorum. Özellikle sarı pırlantayı çok beğeniyorum.

Can Tanrıyar
En seksi yer kulaklar!

Kolye hoşuma gider, yüzük pek cazip gelmiyor. Bence kadının en seksi yerlerinden biri kulakları, o yüzden en çok küpe beğeniyorum. Benim göz zevkime göre takının ışıltılı olması lazım, o yüzden çok abartılı olmayan ama gösterişli pırlantaları seviyorum.

Güneri Civaoğlu
Çok iri olmamalı
'Less is more' diye bir söz vardır, yani 'az çoktur'. Ben sevdiğim kadında mümkün olduğu kadar sade, lekesiz ve kadının ruhunu yansıtan, düzgün kesilmiş tektaşları severim. Ayrıca çok iri ya da çok küçük olmamalı.

Hasan Kaçan
Şık ve keseye uygun olmalı
Kadın taktığı takıyı kendine yakıştırmalı. Takı, hem güzel hem de değişik ve sade olmalı! Keseye uygun ama şık ve sofistike duracak. Kadında pırlantayı çok beğenirim. Günlük yaşamda sade olmalı ama gece ağır mücevherler takılabilir.

Ferda Anıl Yarkın
Altın değil inci severim!

Pırlanta başımı döndürür. Ama kadın zaten başlı başına büyüleyici bir varlık... Zevkli takılarla da kendini süsledi mi, tamamdır! İnciyi renkli taşlı mücevherlere tercih ederim. Değerli taşlı mücevherleri de seviyorum. Ama altın taraftarı değilim.

Beyazıt Öztürk
Favorim küpe ve ametist

Sevdiğim kadında başımı döndüren takı küpe... Gerdana takılan bir şey genelde kaba durur. Küpenin bir inceliği var, yüzü tamamlayan bir aksesuvar. Kadını kadın gibi ve bakımlı sevdiğim için takıyı da doğal olarak severim. Favorim ise renginden dolayı ametist.

Faruk Sadaç
Pırlanta bana çekiciliği çağrıştırıyor

Kadının üzerindeki mücevher bana çekiciliği çağrıştırıyor. Fazla abartılı takıları sevmiyorum. Takı giysi gibi yerinde kullanılmalı... Sevdiğim kadında başımı döndüren takı her zaman için pırlantadır. Pırlanta takmış bir kadın bana çekiciliği ve klas bir güzelliği çağrıştırıyor.
Haberin fotoğrafları