kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni Çıkanlar

Timaş Yayınları tarafından çıkarılan Sağlık Kitaplığı serisinin ilki Marie Clark tarafından kaleme alınan 'Diyabet' kitabı. Bu kitapta; obeziteyle birlikte artış gösteren diyabetin nedenleri, fiziksel ve psikolojik belirtileri ve sonuçları ve diyabetle başa çıkma yöntemleri anlatılıyor.

Nüfusumuzun yarısını doğrudan, kalan yarısını da dolaylı olarak etkileyen menopoz süreci, 40'lı yaşlardan itibaren kadınların zihninde birçok soru işaretinin oluşmasına yol açıyor. Menopoz' kitabının yazarı Karen Ballard; kadınlara menopozla nasıl başa çıkabileceklerini anlatıyor.

Göğüs kanseri, sadece kadınları değil, erkekleri de etkileyen bir hastalık. 'Göğüs Kanseri'nin yazarı Joy Odgen; göğüs kanserine yakalanmış ve tedavisi olumlu sonuç vermiş biri olarak hastalığa tüm boyutlarıyla yaklaşıyor; olayın psikolojik ve sosyal etkilerini de ele alarak anlatıyor.

Baş ağrıları ve migrenden mustarip olanların okuyup anlayabileceği bir içeriğe sahip olan 'Baş Ağrıları ve Migren' kitabı, sağlıkla ilgili konulara ilgi duyan kitlenin bilgilenme ihtiyacına cevap veriyor. Mark Forshaw, kitabını son derece anlaşılır ve sade bir dil kullanarak yazmış.

Astım ve alerji, her yaştan insanın yaşam kalitesini bozan ve ekonomik kayıplara neden olan hastalıklar. Tevfik Özlü 'Astım ve Alerji' kitabında; kişilerin bu hastalıkları öğrenmelerine, yaşam kalitesinin yükselmesine ve tedavi maliyetlerinin düşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.
Haberin fotoğrafları