kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Onun oteli de var güzel mi güzel!

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın ortağı olduğu Bodrum Gündoğan'daki Mandal Hotel hizmete açıldı! Yeşillikler içindeki otelin, müşterilerinin emrine amade kiralık uçağı bile var!.
Yeni albümünü geçtiğimiz haftalarda piyasaya çıkaran Mustafa Sandal, ilk defa müzik dışında bir alana da el atarak Bodrum'da bir otel açtı! İşadamı Cüneyt Kurt ile ortak olan Sandal'ın oteli, Bodrum'un en güzel koylarından Gündoğan Koyu'nda hizmete girdi. Mandal Hotel, denize sıfır konumda, muhteşem Gündoğan manzarasına sahip ve 20 standart oda, üç suit oda ile 10 adet apart daireden oluşuyor. Butik otel görünümündeki otel, Casa Costa adlı 50 dairelik bir siteyi de yanında barındırıyor. Mimar Emre Kunt imzasını taşıyan Mandal Hotel'in konsepti, modern Bodrum mimarisi ile özdeşleşiyor. Yalnız yazın değil, 12 ay faaliyet gösterecek olan otelin iç mimarisi, tasarımı ve dekorasyonu ise TE Mimarlık'tan Türker Doğancıl tarafından yapıldı.

MUTFAĞI İTALYAN AĞIRLIKLI
Musti'nin oteli; restoranı ve konforuyla da iddialı. Restoran, dünyaca meşhur Bice restoranlarının baş aşçısı Andrea Mugavero'nun sorumluluğunda; İtalyan ağırlıklı Akdeniz Mutfağı'nı içeren mönüsü ile farklı bir lezzet sunuyor. Ayrıca Avustralya, Şili, California, Fransa ve İtalya'nın en popüler şaraplarından oluşan zengin bir içki mönüsüne sahip. Otelin müşterilerinin emrine amade dört kişilik Cirrus marka kiralık uçağı da var. Otelde havaalanı transfer, doktor, otomobil kiralama da sunulan hizmetler arasında bulunuyor...