kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Rani Mukhejee

Bollywood yolları taştan sen çıkardın beni baştan

Murat KARPUZ DIŞ HABERLER
Bollywood olarak adlandırılan Hint Sineması'nın star isimleri son günlerde çalkantılı özel hayatları ile dikkat çekiyor. Ünlü ve güzel Hint aktrislerin ortak özelliği, evli yönetmenlerin ve oyuncuların yuvalarını yıkarak ilişki yaşamaları!..
Amerikan sinemasının mabedi olarak kabul edilen Hollywood'un rakibi Bollywood'un ürettiği filmlerin kahramanları, özel yaşamlarında da renklilikten geri kalmıyor! Hint sinemasının güzel yıldızlarının hayatlarına bir de spot ışığıyla bakıldığında yeni bir trend göze çarpıyor: Evli yönetmen ve oyuncuları 'ayartarak' yuvalarını yıkma!

YUVA YIKAN KADINLAR
* Ünlü oyuncu Rani Mukhejee ile sevgilisi için evliliğini bozan yönetmen Aditya Chopra, haftalardır Hint basınının gündeminden düşmüyor. Chopra, yıllık eşinden yeni filminde rol verdiği Mukhejee'ye olan aşkından dolayı boşandı. Boşanır boşanmaz Mukhejee ile geçen hafta gizli bir törenle nişanlandı. Basında Mukhejee'nin 'yuva yıkan kadın' olduğu haberleri artarken, yönetmenin ailesi ile arasının da açıldığı yazılıyor.
* Bir diğer Bollywood aktristi Mahima Choudbary de, eşinden yeni ayrılan 2 çocuk babası Hintli mimar Boby Mukherjee ile evlendi. Evlilik öncesi Choudbary'nin ünlü mimardan hamile kaldığının ortaya çıkması, aldatma dedikodularını ayyuka çıkardı.
* Bir başka kaçamak haberi de Hindistan'ın en güzel 100 kadınından biri seçilen Sushmita Sen'den geldi. Sen'in evli film yapımcısı Manav Menon ile kaçamak yaptığı ortaya çıktı
* 2000 yılında Kainat güzellik yarışmasında birincilik tacını takan Priyanka Chopra'ın ise bir film projesi sırasında yakınlaştığı Hint Sineması'nın jönlerinden Akshay Kumar ile adı çıktı! Kumar'ın aktris eşi Twinkle Khanna ile evliliğinin çıkan dedikodular yüzünden yıkılmanın eşiğine geldiği öğrenildi.
* Hintli oyuncu ve film yapımcısı Amir Khan'ın aklını çelen ise 'Leegan' isimli filminin çekimleri sırasında tanıştığı güzel asistanı Kiran Rano oldu. Yaşadığı kaçamaklar paparazilerden saklanamaz hale gelince, 2004 yılında iki çocuğunun annesi eşi Reena Dutta ile yollarını ayırdı ve çok geçmeden Rano ile nikah masasına oturdu.
Haberin fotoğrafları