kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Evlenip, çocuk da yapabilirim

* Sinema filmi dışında önümüzdeki 5 yıl için neleri hedefliyorsunuz? Mutlaka bir müzikalde oynamak, sosyal projelerin içnde yer almak istiyorum. 5 yıl sonra arkama baktığımda '30 yaşımdayım ama bu yaşa kadar ne kadar iyi şeyler yapmışım' demek istiyorum. Sonra da 40 yaşına kadar olan süreci planlamak istiyorum. Yasemin Hadivent adını insanların beynine sevgi ile kazımayı arzu ediyorum.

* Önümüzdeki 5 yıl için evlilik ve çocukla ilgili planlarınız var mı? 30'umda evlenip, bir tane de çocuğum olsun istiyorum. Bu 5 yıl benim için çalışma süresi. 5 yılın sonunda bol ödüllü, iyi projelerde yer almış, faydalı işler yapmış ve aşka zaman ayırıp bir de anne olmak istiyorum.

* İşinize karşı çok tutkulusunuz. Başarı için tek başına mücadele etmek yeterli mi? Çok başarılı olacağımı düşünüyorum ama bu asla tek başıma elde edebileceğim bir başarı değil. Bana inanan insanların olması, işime dört elle sarılmamı sağlıyor. Boksörleri ringe çıkmadan önce mutlaka birileri, motive eder 'Sen bu işi yaparsın' der ya; beni de böyle destekleyen çok iyi bir ekip var yanımda. Onların ilerlemiş olduğum bu yolda hep yanımda olacaklarına da inanıyorum.