kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Charlize Theron

'Cani' filmindeki rolü çok isterdim

* Yurtdışına açılmak gibi idealleriniz var mı? Tabii ki var. ABD'de 2 yıl okuduğum için İngilizce sorunum yok. Yurtdışına açılmak hayallerim arasında baş sırada yer alıyor. Şimdiye kadar hayal ettiğim her şeyi yaşadım, umarım bu da olur.

* Hayalinizde ne tür roller oynamak var? Her zaman uç rollerde oynamak isterim. Charlize Theron'un 'Cani' filmindeki gibi bir rolde oynamak isterim. Orada kadını öyle bir hale sokmuşlardı ki; inanılmazdı. Bambaşka bir şey çıkmıştı ortaya. Oyunculuk zaten böyle bir şey. Hep kendine benzeyen ve kendini oynayan oyunculara ben oyuncu demiyorum.

* Peki siz 5 yıl sonra kendinizi nerede görmek istiyorsunuz? 5 yıl sonra 30 yaşında oluyorum ve önümüzdeki 5 yıl içinde bir sinema filminde oynamak istiyorum. Özellikle Şener Şen'le olursa çok mutlu olacağım. Çünkü kendisine hayranım. Şu an bahsederken bile tüylerim diken diken oluyor. Onunla aynı havayı solumaktan bile çok şey öğreneceğime inanıyorum. Benim için büyük bir ödül olacak. Gerçekten doğru projelerin içinde olmak istiyorum. Müzik ve dans yeteneğimi de kullanmayı amaçlıyorum. Charlize Theron