kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Melek yüzlü Moldovalı katil zanlısı

AA
Türk Anneler Derneği Antalya Şube Başkanı Uysal'ın katil zanlısı Moldovalı genç kadının cinayete yardımcı olduğunu itiraf ettiği belirtildi..
Antalya'da geçen hafta öldürülen Türk Anneler Derneği Antalya Şube Başkanı Göksel Uysal'ın cinayet zanlılarından Moldovalı V.S.'nin (23) "planlayarak ve tasarlayarak adam öldürme" suçundan mahkemece tutuklandı. Göksel Uysal'ın geçen cumartesi evinde boğazı kesilerek ve bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili sevgilisi Leonit M. ile birlikte cinayetin zanlısı olduğu belirlenen ve çarşamba gecesi İstanbul'da yakalanan V.S., Antalya'ya getirildi.

SEVGİLİSİ ZORLAMIŞ
Cinayet Büro Amirliği'nde suçunu itiraf ettiği iddia edilen genç kadının, tutuklanan sevgilisi Leonit M.'nin Uysal'ın öldürülmesi ve ziynet eşyalarının gasp edilmesiyle ilgili üzerinde baskı kurduğunu da öne sürdüğü belirtildi. Moldovalı zanlının, Uysal'ı etkisiz hale getirmek için sevgilisine yardım ettiğini, bıçaklayanın ise sevgilisi olduğunu söylediği de öğrenildi. Zanlıların cinayetin ardından bir taksiyle İstanbul'a gittikleri kaydedildi. Leonit M. cinayetten iki gün sonra ülkesine dönmek isterken Atatürk Havalimanı'nda yakalanmıştı. Uysal'ın gasp edilen ziynet eşyalarının değerinin 80 bin YTL dolayında olduğu, büyük bölümünün Leonit M. tarafından Moldova'daki bir yakınına kargoyla gönderildiği ifade edildi. Ancak cinayetten sonra eşyaların Moldova'da polise teslim edildiği, Türkiye'ye getirilmesine çalışıldığı öğrenildi. Bu arada cinayete kurban giden Uysal'ın Moldovalı çifte, her konuda destek olduğu, adeta "annelik" yaptığı da ifade edildi.