kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tutuklanan O.T.

Kızının tecavüzcüsünü annesi ayağından vurdu

Erol TAŞTAN - ÇORUM / MERKEZ
Çorum'da bazı liseli kızlara tecavüz ettiği öne sürülen 5 kişi tutuklandı. Olay, kızlardan birinin annesi, bir sanığı ayağından vurunca ortaya çıktı..
Çorum'un Bayat ilçesinde bazı liseli kızlara fiili livata yoluyla tecavüz edildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ilçe esnafının da aralarında bulunduğu 10 kişiden beşi tutuklandı. Büyük infiale yol açan olay nedeniyle, kent merkezinden takviye polis ekipleri gönderildi. Olay, lise öğrencisi Z.T.'nin, annesi S.T.'ye "E.Ş., 6 ay önce bana fiili livata yoluyla tecavüz etti" demesi, annenin de söz konusu şahsı tabancayla ayağından vurmasıyla patlak verdi. Gözaltına alınan kadının ifadesi üzerine polis harekete geçti. Yaşı küçük olduğu için Z.T. de, savcılık tarafından sorgulandı. Genç kız, liseli 4 arkadaşının daha ismini vererek onların da aynı yolla tecavüze uğradığını savundu. Bunun üzerine bu kızların da ifadelerine başvuruldu ve kızlar muayeneden geçirildi.

ESNAFLAR DA VAR
Muayenede kızlardan E.G.'nin de fiili livataya uğradığı belirlenirken, diğerlerinde herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ancak Adli Tıp doktoru, fiili livatanın 3 günden sonra tespit edilemeyeceğini kaydetti. 16-17 Haziran tarihlerinde gözaltına alınan 10 kişiden, aralarında ilçede esnaflık yapanların da bulunduğu O.T., A.Y., E.Ş., İ.O. ve S.O. tutuklandı. E.Ş.'yi yaralayan anne S.T. ise "adam yaralamak" suçundan cezaevine gönderildi.