kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
MAHKEME ÇIKIŞI GÖZYAŞINA BOĞULDU... Acılı anne Sultan Topaloğlu'nun 4.5 aylık bebeği Çilem, geçen yıl aralık ayında yaşamını yitirmişti. Şikâyetçi olmadığını söyleyen Topaloğlu'nun üzüntüsü, mahkeme çıkışında yüzünden okunuyordu.

Anne şikâyetçi olmadı, bakıcı tahliye edildi

Çilem bebeği döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan bakıcısı Nazlı Gürsoy, anne "Onu Allah'a havale ediyorum" deyince serbest bırakıldı..
İstanbul Güngören'de geçtiğimiz yıl aralık ayında 4.5 aylık Çilem bebeği döverek ölümüne yol açtığı iddia edilen ve 16 yıla kadar hapis cezası istenen 2 çocuk annesi bakıcı Nazlı Gürsoy, ilk celsede tahliye edildi. Gürsoy duruşmada, "Benim Çilem bebeğe karşı herhangi bir olumsuz davranışım olmadı. Benim de evlatlarım var. O kadar acımasız, vicdansız bir insan değilim" dedi. Şikâyetinden vazgeçen anne Sultan Topaloğlu ise "Şikâyetçi ve davacı değilim. Ama Nazlı Gürsoy'u Allah'a havale ediyorum" diye konuştu.

'KÜÇÜK OĞLUM OYUNCAKLA VURDU'
Bakırköy 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, bakıcı Nazlı Gürsoy, Çilem bebeğin kendisine getirildiğinde hasta olduğunu söyledi. Rahatsızlanmadan birkaç gün önce küçük oğlunun Çilem bebeğin alnına oyuncakla vurduğunu da belirten bakıcı Gürsoy "Çilem bebeğe karşı olumsuz bir davranışım hiç olmadı" dedi. Çilem bebeğin annesi Sultan Topaloğlu ise, "Olayın nasıl olduğunu bilmiyoruz. Şikâyetçi değilim. Ama Nazlı Gürsoy'u Allah'a havale ediyorum" diye konuştu. Nazlı Gürsoy'un sabit adresi bulunması, delillerin toplanmış olması ve ileride suç vasfında değişiklik ihtimali göz önüne alınarak, tahliyesine karar verildi.