kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
TÜRK’TEN ÇOCUĞU VAR 23 yaşındaki Natalia S.’nin bir Türkle evlenip çocuk sahibi de olduğu öğrenildi.

Masum yüzlü insan kaçakçısı

SAVAŞ AY
SAVAŞ AY
Moldovalı Natalia S. ve Iraklı sevgilisi Hassan O. insan kaçakçısı çetesi kurup, kaçaklara barınak ve araç sağlamakla suçlanıyor..
Kod adı "masum yüz" olan Moldovalı güzel Natalia S. 23 yaşında genç bir anne. Ancak hakkındaki suçlama onun masum ve güzel yüzüyle alakasız. Natalia'nın "insan kaçakçılığı yapan bir çetenin dişi lideri olduğu" ileri sürülüyor. Polis onu Fatih'teki örgüt evinde Iraklı sevgilisi Hassan O. ile yakaladı. Evde yapılan aramalarda çeşitli sınır kapılarına ait çok sayıda giriş çıkış damgası, sahte pasaportlar ve vize evrakı bulundu.

SUÇLAMAYI REDDETTİ
Natalia, İstanbul Barosu'nun kendisine bulduğu avukatıyla birlikte Fatih Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Yanında çete üyesi olduğu ileri sürülen 3 Iraklıyla birlikte ifadesi alınan genç kadın şunları anlattı: "Yıllar önce bir Türk'le evlenip çocuk yaptım. Kocam kızımızı asla kabul etmedi ve 'erkek doğuramadın, ben kız çocuk babası olmam' deyip gitti. Bir daha da yüzünü bile görmedim. 3 yıldır çocuğuma annem bakıyor. İlk zamanlar temizlik yapmak, bebek bakıcılığı için Türkiye'ye gelip gidiyordum. Sonra İstanbul'da gizlenen Iraklılarla tanıştım. Sahte pasaport işi yapıyorlarmış. Gelip beni de yakaladılar." "Masum yüz" Natalia ve suç ortakları bugün mahkemeye çıkarılacak.

SINIRDA ŞÜPHE ÇEKMİYOR
Çeteyi ortaya çıkaran polis ise olayla ilgili şöyle konuştu: "Yüzü çok masum olduğu için sınır kapılarında fazla şüphe çekmiyor. Kaçakların karısı, kardeşi gibi yapıyor ve karşılığında büyük paralar alıyor. Iraklı ve Afgan kaçaklara barınacak yer, nakledilmeleri için de araç temin ediyorlar. Çetenin bir ayağı Irak'ta, bir ayağı da Pakistan-Afganistan sınırında. Elimizde yasa dışı eylemleriyle ilgili kanıtlar fazlasıyla var."