kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
İsmail Dindar kiracısından şikâyetçi.

Ev sahibini rehin alıp kulağını kesti

AA
Birikmiş 8 aylık ev kirasını isteyen ev sahibini bıçakla rehin aldıktan sonra kulağını kesen ve bıçakla yaralayan kiracı gözaltına alındı..
Muğla'nın Milas ilçesinde Burgaz mahallesinde bulunan evini bir yıl önce kiraya veren İsmail Dindar (40), kiracısı M.D.'den birikmiş 8 aylık kira borcunu istedi. Ev sahibinin iddiasına göre, bu talebine olumsuz yanıt veren M.D. ile Dindar arasında yaşanan tartışma büyüdü. M.D. bıçakla tehdit ettiği İsmail Dindar'ı rehin aldı. M.D, Dindar'ın kulağını kesti, göğsünden ve elinden bıçakladı.

KAÇARAK KURTULDU
Bıçak tehdidiyle bir gün boyunca evde rehin tutulan İsmail Dindar, aşırı kan kaybettiğini ve ölmek üzere olduğunu belirterek zanlıdan bir bardak su istedi. Zanlı su getirmek için evden çıktığı anda evden kaçan Dindar, polisten yardım istedi. Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Dindar'ın çok kan kaybettiğini, kulağının dikilebileceğini belirten doktorlar, "Kulağın arka kısmı bıçakla kesilmiş ama kulak yerinden kopmamış'' dediler. Zanlı M.D. ise polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İsmail Dindar, şunları söyledi: "8 aydır kiramı alamadığım kiracımdan paramı almak için evime gitmiştim. Ama kiracım paramı vermek yerine bıçakla beni rehin alarak önce kulağımı kesti. Daha sonra göğsümden bıçaklayarak sağ el başparmağımı da kesti. Ertesi gün öğlene kadar kiracımın elinden kurtulmak için birçok yol denedim ama başaramadım. Daha sonra ölmek üzere olduğumu söyleyerek su istedim. Kiracım dışarı çıkınca bu boşluktan yararlanarak kaçmayı başardım ve aynı mahallede bulunan kızımın evine sığınarak yardım istedim. Kesinlikle kurtulacağımı düşünmüyordum. Tam öleceğim dediğim anda kurtulmayı başardım. Kiracımdan davacı ve şikâyetçiyim.''