kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Serdar Çelik

Soyguncu güvenlikçi tatilde yakalandı

Alp ARBAK / MERKEZ
Bankaya ait 1 milyon 300 bin YTL ile kaybolan güvenlik görevlisi Serdar Çelik, Bodrum'da 5 yıldızlı otelde tatil yaparken yakalandı..
İstanbul'da 10 gün önce 2 güvenlik görevlisi arkadaşıyla birlikte transfer için Yapı Kredi Bankası'na ait 5 şubeden 1 milyon 300 bin YTL topladıktan sonra, "Ben tost alıp geleceğim" diyerek kaçan 31 yaşındaki Serdar Çelik, Bodrum'daki 5 yıldızlı bir otelde tatil yaparken yakalandı. Paranın 500 bin YTL'si evinde dolap içindeki bulunan Çelik'in, Bodrum Gümbet'teki 5 yıldızlı Baba Otel'e yerleştiği ve eğlence mekânlarında su gibi para harcadığı ortaya çıktı.

GARSONA 100 DOLAR BAHŞİŞ
Şık kıyafetleri ve rahat tavırlarıyla garsonlara bile 100'er dolar bahşiş verince sivil polislerin dikkatini çeken Çelik takibe alındı. Yapılan araştırma ile kimliği belirlenince, dün sabah saatlerinde Baba Otel'e gelen Bodrum Asayiş Şube Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Çelik'i otelin restoranında kahvaltı yaparken gözaltına aldı. Tutuklanan Serdar Çelik, "Altılı ganyan oynuyordum ve çok borçlanmıştım" dedi.