kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Paris Hilton'a online destek

Yeni Haber
Amerika'da trafik kurallarını ihlal ettiği için 45 gün hapis cezası alan Paris Hilton'ın, cezasının affedilmesi internette destek kampanyalarına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce internette kendi sayfasında imza kampanyası için hayranlarından destek isteyen Hilton için, FreeParis.org adından bir site kuruldu.

FreeParis.org sitesindeki bu imza kampanyası ise sanatçı Kyle Vincent tarafından yürütülüyor. Amaçlarının 1 milyon imza toplamak olduğunu söyleyen Vincent üzerinde "Free Paris" baskılı çeşitli t-shirt, sticker ve kahve fincanı satışı da yapıyor. Paris Hilton'ın cezasının affına ise eyalet valisi Arnold Schwarzenegger karar verecek.

Ünlü yıldız, Amerika'da geçtiğimiz Şubat ayında, hava karanlık olmasına rağmen farlarını yakmadan ve saatte 45 kilometre sınırı bulunan bir yolda 70 km. ile alkollü olarak giderken yakalanmış, bir süreliğine askıya alınan ehliyetiyle yeniden araba kullanmaya kalkınca da 45 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ancak 5 Haziran'da başlayacak olan ceza için af isteyen Hilton'a destek olmak için bazı internet sitelerinde online imza kampanyası başlatıldı.

Paris Hilton'ın Joshua isimli bir arkadaşı, daha önce MySpace internet adresindeki sayfasında Hilton'ın cezasının affı için imza kampanyası başlatmıştı. Hilton'ın da bu sayfada "Lütfen yardım edin ve imzalayın. Hepinizi çok seviyorum" şeklinde bir mesajı yayınlanıyor. İmza için yayınlanan talep metninde ise, "Ms. Hilton tüm dünya ve Amerika'da genç insanlara umut sağlayan bir rol modeldir. Kendisi sıradan hayatımıza güzellik ve heyecan sağlıyor" şeklinde bir not bulunuyor. Hilton cezası için teslim olmazsa iki katı daha fazla süre hapse mahkûm olacak.