kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Diva'dan 'Bülent Bey' şikayeti

Yeni Haber
Türk Sanat Müziği Sanatçısı Bülent Ersoy, bir magazin programında kendisine "Bülent Bey" diye hitap eden Mustafa Topaloğlu hakkında açtığı dava nedeniyle ifade verdi.

Alınan bilgiye göre bir televizyon programı sırasında "Bülent Bey" diyen Mustafa Topaloğlu'nu mahkemeye veren Bülent Ersoy, Topaloğlu'nun kendisine "basın yoluyla hakaret" ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Kadıköy Adliyesi'ne gelerek açtığı davayla ilgili, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ömer Fakur Alpsan'a ifade veren Ersoy, yaklaşık bir saat adliyede kaldı.

Ersoy, adliye çıkışında konuyla ilgili soru soran gazetecilere, "Konuşmayacağım" diyerek sessiz kalmayı tercih etti. Beyaz spor kıyafetiyle dikkati çeken Ersoy, daha sonra spor Mercedes marka otomobiline binerek adliyeden ayrıldı.

Ersoy'un savcıya verdiği ifadesinde, Mustafa Topaloğlu'nun hakkında dava açılmasını ve cezalandırılmasını istediği öğrenildi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına katılan Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy için, "Bülent bey'e, Bülent hanım demem. Allah'ın verdiği bedene razı olmazsan olmaz. Allah onu erkek yarattı" şeklinde konuşmuştu. Mustafa Topaloğlu'nun kendisi hakkındaki sözleri üzerine programa telefonla katılan Bülent Ersoy, Topaloğlu'na,"Sen benim elimi öpebilmek için kaç izin aldın, kaç masa dolaştın. Türkiye Cumhuriyeti devleti bana pembe nüfus cüzdanı verdi. Kadınım, kadınım, kadınım. İsteyen kabul eder, istemeyen etmez" diye tepki göstererek dava açacağını belirtmişti. İki ünlü arasında başlayan kavga daha sonra Mustafa Topaloğlu'nun, "O, diva değil duba bile olamaz, Bülent Ersoy, dünya çapında sanatçı olacaktı ancak önünü kestiler. Arkadan desteklemek lazım" şeklinde devam etmişti.

CHA