kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Avea’dan yeni SMS kampanyası

Yeni Haber
Avea, yeni kısa mesaj (SMS) kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında faturasız hat aboneleri 39 kontöre; avea hatlarına 5 bin, diğer hatlara ise 500 SMS gönderilebilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, faturasız hatlar için sunulan yeni SMS kampanyası ile 39 kontöre; Avea hatlarına 5 bin, diğer hatlara ise 500 SMS gönderme kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Abonelerinin ihtiyaçlarına göre uygun çözümler sunulduğu belirtilen açıklamada, faturasız hat sahipleri için tek fiyata iki seçenekli yeni bir SMS kampanyası başlatıldığı ifade edildi.

Yeni kampanya ile faturasız Avea hat sahiplerinin 30 günlük paketler sayesinde sevdikleri ile bol bol mesajlaşma keyfini yaşayacağının altı çizilen açıklamada, faturasız hat abonelerinin, sadece 39 kontör karşılığında iki farklı alternatiften birisini seçerek kampanyaya katılabileceği vurgulandı.

Açıklamada abonelerin 39 kontöre; Turkcell, Türk Telekom, Telsim ve Avea hatlarına 1000 kontör değerinde 500 mesaj, sadece Avea hatlarına ise 10 bin kontör değerinde 5 bin mesaj gönderme imkanına kavuştuğuna işaret edildi.

Yurtdışına gönderilen mesajlar ve oyun, logo, melodi gibi katma değerli hizmetlerin kampanya kapsamı dışında kaldığı kaydedilirken, kampanyaya katılmak için 500 ya da 5000 yazarak 3900'e SMS atmanın yeterli olduğu belirtildi.

Açıklamada, "8 milyon abonesi ile Türkiye'nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörü. Şu anda Türkiye nüfusunun yüzde 86'sı Avea'nın kapsama alanı içerisinde yer alıyor" denildi.

(ANKA)