kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gazi'de Ortaçağ kafalı profesör
Bölüm Başkanı Prof. Salih Akkaş'ın talimatıyla ünlü alman besteci Prof. Eduard Zuckmayer ile ünlü besteci Adnan Saygun'un eserleri, kitapları ve el yazması nota defterleri yakıldı. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde bulunan depolar önceki gün sabah saatlerinde Prof. Akkaş'ın talimatıyla boşaltıldı.
Tüm Metin

  Devlette Eken psikozu yaşanır
Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Susurluk davasında yargılanarak 6 yıl hapis cezasına çarptırılan Korkut Eken, olayını yorumlarken "Artık böyle görevleri kimseye yaptıramazsınız" dedi. Evren, Eken ve İstanbul'da soyguncuları öldürdüğü için tutuklanan koruma olaylarını SABAH'a değerlendirdi.
Tüm Metin

  Siyaset için yanıyorum
Siyaset yapmadığını belirten Demirel, "Siyaset yapamadığım için fevkalade yanıp tutuşuyorum" dedi. Türkiye'nin içinde bulunduğu politik ve ekonomik konularla ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunan Demirel, şunları söyledi: "Türkiye'de bir program uygulanıyor diyorsunuz. Acaba bu program uygulanmasa ne olurdu.
Tüm Metin

  İstanbul'a özel yönetim gerekir
İstanbul'da düzenlenen "1. Kentiçi Ulaşım Şurası"nda konuşan Yılmaz yeni yönetim sistemini şöyle anlattı: "Kamu tüzel kişiliğine sahip olacak bir il yerel meclisi, yerel hizmetleri planlamalı ve plana uygunluğunu denetlemelidir. Özel statülü bir valinin başkanlığında faaliyet gösterecek olan il yerel meclisi...
Tüm Metin

  Ecevit'in AB seferi başladı
Başbakan Ecevit, Esenboğa'da yaptığı açıklamada, Barcelona'daki toplantıda 2010 yılına kadar yüksek istihdama sahip bir Avrupa işgücü piyasası yaratılması için eylem planı konulacağını belirtti, "Lizbon Stratejisi olarak adlandırılan bu plan Türkiye'yi de yakından ilgilendiriyor" dedi.
Tüm Metin

  TKP seçim meydanında
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Armutlu'daki seçime 18 siyasi partinin katılabileceğine karar verdi. Resmi Gazete'de dün yayınlanan karara göre bu partiler arasında TKP de var. Anayasa Mahkemesi, Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun başvurusu üzerine Türkiye Komünist Partisi'ne...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır