kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yeni bir iş buldu
Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım... Sertab Erener'in yeni single'ının milyonları yerinden oynatan bu güzel şarkısı müzik listelerinin zirvesindeki yerini koruyor. Hayran kitlesini her geçen artıran güzel sanatçı ise bugünlerde tam da söylediği gibi yeni bir işe başlamanın heyecanını yaşıyor.
Tüm Metin

  Miniminnacık Latin yıldızı
MISS Turkey 2002 yarışmasında konser vermek üzere Türkiye'ye gelen Shakira basın mensuplarını hayal kırıklığına uğrattı. 1 metre 60 santimlik boyu ve narin fiziğiyle kliplerindeki vahşi güzelden çok farklı görünen Arap-Latin melezi Shakira, Swissotel'de yapılan basın toplantısına bir saat gecikmeli geldi.
Tüm Metin

  Gazeteciler de atv Ana Haber'i seçti
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin 2001 yılı ödülleri törenle dağıtıldı. Siyaset, sanat ve basın dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı Sheraton Oteli'ndeki tören, renkli görüntülere ve ilginç olaylara sahne oldu. Katılımın yüksek olması nedeniyle protokol sıraları da doldu.
Tüm Metin

  Bir döndü pir döndü
Ve şimdi adeta soyadını tekzip edercesine geri döndü. Hem de hem fiziksel hem de düşünsel olarak tamamen yenilenmiş, değişmiş olarak... Yarın bir Şamdan alın. Siz de bakın, bir daha bakın... Gözlerinize inanamayacaksınız. O artık bambaşka biri... O Şamdan'ın yeni star adayı... O Şebnem Dönmez...
Tüm Metin

  Makbule Hanım tatilde
atv'nin sevilen dizisi "Yeter Anne", ekranın zirvesinde kahkaha fırtınası koparmaya devam ediyor... "Yeter Anne"nin bu akşam izleyeceğiniz 8. bölümünde Makbule Hanım bir gemi yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor. Ama önce bir tatil organizasyonu yapıyor ki evlere şenlik...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır