kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün burcunuzda Venüsle birleşen Ayın oluşturduğu rahatlatıcı açı sayesinde enerjinizi bir çok konuya kanalize edebilirsiniz. Maddi konular ve kişisel kaynaklarınız sizin için ön planda geliyor. Sorumluluk almaya olan hevesiniz otoritelerden takdir görebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Hevesli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir ve bu gün aşk ve iş konusunda arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz Bu gün burcunuzun yöneticisi Venüsle birleşecek olan Ay iyimser bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor..


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir, siz de onlara yardımcı olabilirsiniz Venüsle birleşecek olan Ay iletişim konusnda yoğun bir devreye girebileceğinize işaret ederken sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler başlayabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Venüsle birleşecek olan Ay sayesinde önemli kararları alma aşamasında olabilir meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci davranabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.Aşktaki şansınız artıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek Bu gün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz.. Ufuklarınızı geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün partnerinizle duygusal iletişiminiz güçlü olabilir, birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz. Anlaşmalar bakımından verimli bir gündesiniz. Zıt burcunuzdaki Ayın durumu bu gün anlaşmalarınız konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek dostlarınız ve arkadaşlarınızla dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Cinsellik bu gün sizin için oldukça önemli olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz.Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken , kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz.Bu gün işlerinize ekstra özen gösterebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bu gün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Spekülatif konularla ilgilisiniz fakat aşırı risk almaktan kaçınmanızda fayda var. Gezegenlerden eğlence yaşamınızı canlandırıcı etkiler alıyorsunuz..


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Meslek yaşamınızda maddiyattan kaynaklanan güçlüklerle karşılaşabileceğiniz görülüyor.Bu gün kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında sıkışmış hissedebilir aile fertleriyle zaman zaman sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Gezegenlerden olumlu etkiler alacağınız bu gün yakınlarınızla ve akrabalarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve ziyaret tarafiğinizin artabileceği gözleniyor Bu gün çevresel faktörlerin lehinize işlediğini farketmek sizi rahatlatacaktır.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır