kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Cehennemden zor çıktık
Kendimi Afganistan'a gitmiş bir savaş muhabiri gibi görüyorum. Galatasaray uğruna yaşadığım ikinci büyük olay bu aslında... Kopenhag'daki UEFA Kupası finali sırasında çıkan olaylarda da ayağımdan yaralanmıştım. Bu defa da kafama sayısız cop yedim ve birkaç sıyrıkla herşeyi çok ucuz atlattım.
Tüm Metin

  Hırçın Arjantinli kavgayı ateşledi
Roma'da 1-1 berabere biten Roma-Galatasaray maçı, Sampiyonlar Ligi'nde Roma'ya tur atlamak için gerekli olan vizeyi sağlamazken, öfkeli Romalı futbolcular ve polis sahayı bir arenaya çevirdi. Maç sonrası kavgalar TV'lere yansırken İtalyan polisi ve hırçın taraftarların tacizinin...
Tüm Metin

  Mussolini krizi
İtalyan polisinin Türk futbolculara yönelik tavrını "çirkin bir saldırı" olarak değerlendiren Cem, "Bu Roma takım oyuncuları ve İtalyan polisinin ortak ayıbıdır. Olayları seyrederken 2002 Avrupa'sını değil, faşist Mussolini ve Mussolini polislerinin iş yaptığını aklımdan geçiriyorum.
Tüm Metin

  Aslanlar 1 milyon dolar tazminat istiyor
UEFA'ya başvuruda bulunulacak ve olayların nasıl başladığı, nasıl büyüdüğü ve polisin neden futbolcu ve teknik adamlara tecavüzde bulunduğu konusunda ayrıntılı bir rapor hazırlanacak. Bu rapor, 22 Mart'ta Nyon'da UEFA Disiplin Komitesi tarafından değerlendirilecek.
Tüm Metin

  Cimbom'a suç duyurusu
İtalyan gazetecilere maç sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamada bulunan İtalya İçişleri Bakanı Claudio Scajola, "Bir bardak suda fırtına koparılıyor. Sahada güvenlik ekibine saldıranlar taraftarlar değildi. Türk takımının futbolcu ve yöneticileriydi. Kuraldışı hareket ettiler ve bunun sonucunu ödemeliler.
Tüm Metin

  UEFA suçlulara beşer maç ceza verebilir
Gazeteler, "Avrupa kupalarında son 10 yılın en büyük kavgalı maçı" olarak gösterdikleri maçla ilgili UEFA görevlilerinin suçluların bulunması için soruşturma başlattığını kaydetti. Gerek Roma, gerekse Galatasaray'dan futbolcu ve teknik heyetteki bazı kişilerin 5'er maç ceza almasının gündemde olduğu öne sürülüyor.
Tüm Metin

  Lima efendi çocuktu Roma'da n'olmuş öyle!
Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, "Lima, 22 yaşında Gaziantep'e geldi ve 3 yıl bizde futbol oynadı. Onun futbolunu keşfeden biz olduk. Bizde oynarken dünyanın en munis, efendi ve espritüel insanıydı. Hırslı bir oyuncuydu ama arkadaşlarıyla ilişkisi gerçekten çok iyiydi.
Tüm Metin

  Kısacık tatlı hayat
Bebek'te kafa çeken soyguncular, 3.2 milyarlık kıyafet aldı. Akbank'ın Gayrettepe Şubesi'nden 46 milyar lira ile 19 bin 500 dolar alıp kaçan 2 soyguncu, sarhoş olup ortalığı dağıtınca 15 saat sonra yakalandı. Cezaevinde tanışan ve tahliye olduktan sonra banka soymaya karar veren Murat Bayram...
Tüm Metin

  Karım hırsız!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde evlendiği eşini nikah gecesi dövmekle suçlanan tekstilci Mehmet Ali Gürültü, savcılığa başvurdu. "Yanılma nedeniyle nikahın iptali" davası açan işadamı, karısı hakkında ağır ithamlarda bulundu. Gürültü, avukatı aracılığıyla...
Tüm Metin

  Kaçak organ nakline baskın
Hastanenin kayıtlarını inceleyen ekipler, Pazartesi günü Moldova uyruklu iki kişiden alınan organların 2 İsrail vatandaşına nakledildiğini belirledi. Moldovalılar'ın ülkelerine döndüğü, İsrailli hastaların tedavi edildiği öğrenildi.
Tüm Metin

  Mankenin dramı
Antalya'nın Es-Line Mankenlik Ajansı'nda profesyonel olarak mankenlik yapan 22 yaşındaki Emine Eker bir süre önce aşırı süratli araba kullanan bir trafik canavarına kurban olmuştu. Hastaneye kaldırılan genç kıza yapılan tüm müdahaleler, podyumlara dönmesine yetmedi.
Tüm Metin

  Hiç kimseyi kırmadı
Sinop'un Ayancık İlçesi'nde herkes Sayısal Loto'da 695 milyar lira kazanan Bülent Sadıkoğlu'nu konuşuyor. Öyle ya, 9 Mart günü bayii kapanmadan önce son saniyelerde oynayan Sadıkoğlu bir anda hatırı sayılır bir servetin sahibi oldu. Ancak Sadıkoğlu ikramiyesini aldıktan sonra adeta sırra kadem bastı.
Tüm Metin

  Gizmo için savcılığa suç duyurusu
Doğa ve Sokak Hayvanlarını Yaşatma Derneği (DOSHAYAD ) programın yapımcısı Senkron TV aleyhine Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Dernek avukatı Veysel Özer'e suç duyurusunda bulunmak için yetki veren DOSHAYAD Başkanı Süsen Erkuş...
Tüm Metin

  Meclis'in beyleri bunu hep yapıyor
IPU'ndan gelen davet yazısında, toplantıya mümkün olduğunca çok sayıda bayan vekilin gönderilmesi talebine yer verilmesine karşın, heyetin tümüyle erkek milletvekillerinden oluşturulması, bayan parlamenterlerin isyanına yol açtı. BM Kadın Konferansı ve Küba'daki toplantıya da daha önce yine beyler gitmişti!
Tüm Metin

  Soyguncuları vuran korumaya 8 yıl istemi
Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Koçum tarafından hazırlanan iddianamede, güvenlik görevlisi Bozkurt'un, Mustafa Muratoğlu ve Suat Durmuş adlı soyguncuları tabancayla ateş ederek öldürdüğü hatırlatılarak, ''kanunun zaruret tayin ettiği hududu aşmak suretiyle görev ifası sırasında...
Tüm Metin

  Bayrak Garnizonu'nda 4 oda kime hazırlandı?
12 Eylül herakâtı Kemal Baytaş'ın anılarında özel bir bölüm oluşturuyor. Herkes 12 Eylül'e yaklaşan günlerde birşeyler hissediyor ama ihtilalin yapılacağı konusunda net bir bilgisi olan yok. Baytaş da sinyal alıp araştıranlardan: "2 Eylül 1980 günü yakın dostum Necmettin Bayramoğlu...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır