kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Size uzanan eller kırılsın
Taraftarlar özellikle Hasan Şaş ve antrenör Eser Özaltındere'ye büyük ilgi gösterdi. Bir ara kalabalığın arasında kalan Hasan ezilme tehlikesi geçirdi. Taraftarlar "Dağ başını duman almış" diye başlayan Gençlik Marşı'nı hep bir ağızdan söylerken, "Gerçek Avrupa'ya hoşgeldiniz" pankartı açıldı.
Tüm Metin

  Bir futbol dersi
Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maç sonrası olayların sahadaki futbolu gölgede bıraktığı Roma karşılaşması için ilginç açıklamalar yaptı. 90 dakika sonrası SABAH yazarı Levent Tüzemen'e zaferin perde arkasını anlatan Romen teknik adam, meslekdaşı, Roma Teknik Direktörü Capello'ya da taş attı...
Tüm Metin

  Barça'ya bir gol attım, yine atarım
G.Saray'ın İspanyol ekibini 23 Kasım 1994'te 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü attığını hatırlatan Arif, "Gençliğimde Barcelona'ya bir gol atmıştım. Yine atarım" dedi. Hedeflerinin en az çeyrek final olduğunu söyleyen tecrübeli yıldız, "Gruptan çıktıktan sonra da durmayı düşünmüyoruz.
Tüm Metin

  Hodri minder!
Nazmi Avluca ile 96'dan 84'e inmek isteyen Olimpiyat şampiyonu Hamza Yerlikaya'nın rekabeti, milli sporcuları karşı karşıya getirdiği gibi teknik kadroyu da sıkıntıya soktu. İki güreşçinin arasındaki rekabetin tatsız bir durum yaratmaması için formüller aranıyor.
Tüm Metin

  Natalia'lar hasret giderdi
Gürcü asıllı Natalia Nasaridze, Türkiye, Moldova asıllı Natalia Valeeva ise İtalya milli forması altında mücadele edecek. İşte bu ikili, şampiyonanın yapılacağı salonda biraraya gelip hasret giderdiler. SABAH'ın da yer aldığı sohbette Nasaridze ve Valeeva, "Yollar bizi ayırdı. Ancak arkadaşlığımız, dostluğumuz devam ediyor.
Tüm Metin

  Geciken ortaklık
Beşiktaş'ın 31 Mart'taki kongresi yaklaşırken başkan adaylarından Hasan Arat, son seçimde rakip olduğu Mehmet Kazancı ile güçbirliği yaptı. 1965 Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Mehmet Kazancı ile dün ortak bir basın toplantısı düzenleyen Arat, "Sayın Mehmet Kazancı'nın geçtiğimizfgünlerde...
Tüm Metin

  Suçumuz ne?
Futbol Federasyonu'nun Roma'daki olayları bahane edip Trabzonspor-G.Saray maçını ertelemesi büyük tepki çekti. Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, G.Saray'ın olayları istismar ettiğini belirterek, "Erteleme için sebepleri yok. Federasyon G.Saray'ı kolladığını açıkça belli etti. Erteleme için bize danışmadılar bile.
Tüm Metin

  Lorant fırtınası
Yaklaşık 2 saat süren idmanda futbolcular, koşu, şut çalışması ve çift kale maçın ardından depar çalışması yaptılar. Çift kale maçta ise Oktay şov yaptı. Mavi takımın, Sarı takımı 7-5 yendiği maçta, mavilerin 5 golünü atan Oktay, Lorant'ın da yüzünü güldürdü. Rakip takımın golleri ise Ceyhun (3)...
Tüm Metin

  İtalyanlar ümidi kesti
Basın, İsveçli hakem Anders Frisk'i de kararlarını geç verip, maçı sakinleştirememekle suçladı. Corriere dello Sport "G.Saray istediği sonucu aldı. Roma'nın Liverpool'dan puanla dönmesi zor" yorumunu yaparken, La Gazzetta dello Sport "İkinci yarı sinirli başladı. Ayhan, Totti'ye çok sert fauller yaptı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Süper Lig'de haftanın hakemleri belirlendi. İşte liste: Göztepe-Ç.Rize (Kazım Erçakır), Bursa-Y.Yozgat (Reha Biçici), G.Antep-İstanbul (Çetin Sarıgül), Diyarbakır-Kocaeli (Musa Eryılmaz), Samsun-Ankaragücü (Selçuk Dereli), G.Birliği-Antalya (Bülent Demirlek), F.Bahçe-Malatya (Serdar Tatlı).
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır