kapat
13.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kuyruklu bebek!

Hintliler, eski Hint tanrısı Hanuman'ın, 11 ay önce dünyaya gelen Balaji adlı bebeğin bedeninde yeniden doğduğuna inanıyor...
Hindistan'da insanlar bugünlerde eski bir Hint tanrısı olan Hanuman'ın yeniden doğduğuna inanıyor! Zira 11 ay önce dünyaya gelen Balaji adlı bebeğin belinde, arkaya doğru uzanan 12 cm uzunluğunda bir kuyruk bulunuyor! Doğuştan gelen bu kuyruğun annesinin hamileliği sırasında yaşanan bir genetik bozukluktan kaynaklandığı sanılıyor. Eski Hint destanlarında maymun yüzlü olarak betimlenen Hanuman adlı tanrının minik çocuğun bedeninde reenkarne olduğuna inanan Hintliler bebeği görmek için tapınaklara akın ediyorlar.

Zira bebeğin dedesi İkbal Kureyşi, torununu tapınak tapınak gezdirerek para karşılığında insanlara gösteriyor. Bebek adını da Tanrı Hanuman'ın diğer adı olan Balaji'den alıyor. Dede Kureyşi, torununun vücudunda Tanrı Hanuman'a tıpatıp benzeyen dokuz nokta olduğunu da iddia ediyor. Kutsal maymun olarak adlandırılan Hanuman, rüzgâr tanrısıyla bir su perisinin oğlu. Cesaret, güç ve sadakatin simgesi olarak biliniyor. Hindistan'da adına yapılan yüzlerce tapınak bulunuyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır