kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Benim polisim dilenci değil
O kadar çok telefon geldi ki, 'Utanıyoruz' manşeti üzerine... Sıkıntısına tercüman olduğumuz onlarca polis, vatandaş... Ama en önemlisi İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen aradı ve "Polise bilet sattırmayın" çağrımıza destek verdi: "Polisim dilenci değil. Başını yere eğdirmem, utanacak duruma düşürmem" dedi.
Tüm Metin

  DGM, Ağır Ceza'ya eksik dosya yolladı
"Nitelikli dolandırıcılık ve Bankalar Kanuna muhalefet" suçlamaları yönünden Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen davanın dünkü duruşmasında Hayyam Garipoğlu 3 saat ifade verdi. Duruşmaya katılan sanıkların isimlerini tutanaklara geçirten Mahkeme Başkanı Neylan Feke, görevsizlikle gönderilen...
Tüm Metin

  İBDA-C davasında DGM'den büyük hata
"Salih Mirzabeyoğlu" adıyla tanınan yaşadışı radikal dinci İBDA-C örgütü elebaşı Salih İzzet Erdiş'in idam cezası aldığı davada skandal yaşandı. Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Erdiş'in kimlik bilgilerini karara yazılmadığı ve kararın verildiği duruşma tutanağının mühürlenmediği gerekçesiyle İstanbul 6 No'lu DGM'nin verdiği kararı bozdu.
Tüm Metin

  Ekonomik kriz istikrarla aşılır
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, 2002'nin "krizden çıkış yılı" olabilmesi için siyasi istikrarın sağlanmasının şart olduğunu söyledi. TÜSİAD tarafından yaptırılan "Seçim Sistemi ve Siyasi Partiler" araştırmasının tanıtım toplantısında konuşan Özilhan, 2001'in Türkiye için hem ağır ekonomik kriz...
Tüm Metin

  Danıştay'dan Erdoğan'a müjde
Danıştay Başkanı Nuri Alan, 2. Daire'nin Erdoğan hakkındaki suçlamaların bir kısmının "zamanaşımına" uğradığına, bir kısmının ise "Şartla Salıverilme Yasası" kapsamına girdiğine karar verdiğini açıkladı. Daire, zamanaşımına uğrayan suçlamalarla ilgili soruşturma iznini kaldırdı, diğer suçlamalar konusunda soruşturmayı erteledi.
Tüm Metin

  Ecevit'ten Baydur'a eleştiri
Biz, TİSK istediği için değil, öncelik sırasına göre yasaları gündeme getiriyoruz" dedi. Ecevit dün Türk-İş Genel Başkanı Bayram Meral, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu ve DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi'yi kabul etti. Görüşmede Meral ve Çelebi'nin, Baydur'un sözlerini hatırlatmaları üzerine Ecevit, "Hükümetin tasarıyı bekletmesi söz konusu değil.
Tüm Metin

  Çorum yumurtası sağlıklı!
Görüşmeler sırasında Tarım Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp ile muhalefet milletvekilleri arasında ilginç tartışmalar yaşandı. Bakan Gökalp, yumurtada KDV'nin yüzde 8'den 1'e indirilmesinin şart olduğunu söyledi. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Yasin Hatipoğlu, Tarım Bakanı Gökalp'in yarım saatlik konuşmasından "hiçbir şey anlamadıklarını" söyledi.
Tüm Metin

  Vatandaş karamsar!
ANAP'ın "Yeniden Yapılanma Projesi"nin toplumdaki yansımalarını ölçmek amacıyla yaptırdığı anketten karamsar tablo çıktı. Ankete katılanlar, ANAP lideri Mesut Yılmaz'ın sorumluluk alanı AB'ye tam üyelik için hükümetin üzerine düşeni yapmadığını, mevcut hükümetin ülkeyi krizden kurtaramayacağını savundu.
Tüm Metin

  Bakan Durmuş Okuyan'a karşı
Durmuş, dün "Sağlıkta Umut Vakfı" tarafından düzenlenen "Sağlık Zirvesi 2001"in açılışında yaptığı konuşmada, Okuyan'ın adını vermeden, "SSK hastanelerinde, telefonla randevu uygulaması başlayınca kuyruklar ortadan kalktı" açıklamasına tepki gösterdi.
Tüm Metin

  Budak: Ecevit arkadan vurdu!
Budak dün düzenlediği basın toplantısında, DSP'ye Ecevit'in ısrarı üzerine geldiğini, her zaman doğruları söylemeye gayret ettiğini, küsüp terk etmediğini, bundan sonra da tavrının değişmeyeceğini bildirdi. "Bir gazete haberi bahane edilerek disipline veriliyorum" diyen Budak...
Tüm Metin

  İşkenceye çözüm kurulu
Adalet Bakanlığı'nda İnsan Haklarından Sorumlu Devlet Bakanı Nejat Arseven, İçişleri Bakanı Rüştü Kazım Yücelen ve Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk katıldığı toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Kurul adına açıklama yapan Adalet Bakanı Türk, insan haklarının toplum yaşamında tam olarak gerçekleştirilmesi için yoğun çalışmalar yapıldığını belirtti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır