kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Başarısız diyenlere şaşırıyorum
G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu Noel tatilini geçirdiği Romanya'da özel hayatının kapılarını SABAH'a açtı. İlk yarıyı değerlendiren Romen hoca, çarpıcı açıklamalarda bulundu: "İlk yarıda, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlarla çok önemli ve tempolu maçlar yaptık.
Tüm Metin

  Efsane olacağım
Ligin ilk yarısında oynanan Bursaspor maçında kolu kırılan, uzun süre sahalardan ayrı kaldıktan sonra yine bomba gibi dönen Trabzonspor Kaptanı Hami Mandıralı, futbolu, "Efsane" olarak bırakmayı istediğini söyledi. Hami, SABAH'a yaptığı özel açıklamalarda ilginç ifadeler kullandı:
Tüm Metin

  Cimbom'un gol makinesi Arif
Sarı-kırmızılılar sadece, tarihi hezimet yaşadığı 5-0'lık Bursaspor maçında gol atma başarısını gösteremedi. G.Saray'da ilk yarının en golcü futbolcusu ise 11 kez skor tabelasını değiştiren Arif oldu. Arif'i 8 golle Serkan izledi. İlk yarıda toplam 13 futbolcu gol attı.
Tüm Metin

  Çok olduk
A Milli Takımımız'ın Dünya Kupası finallerine katılma hakkının elde edilmesinin ardından ay-yıldıza olan ilgi arttı. Galatasaray'ın Avrupa Kupaları'ndaki başarılarının da etkisi eklenince Türkiye, kupanın önemli takımları arasında anılmaya başlandı.
Tüm Metin

  En iyi teknik direktör Fabio Capello
368 oyun kullanıldığı ankette geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımı İtalya şampiyonu yapan Fabio Capello, 120 oy aldı. Chievo mucizesinin yaratıcısı Luigi Del Neri 83 oy ile ikinci, Liverpool'a 5 kupa birden kazandıran Fransız teknik adam Gerard Houllier 35 oy ile üçüncü sırada yer aldı.
Tüm Metin

  Shaq'sız da kazanılıyor
Samaki Walker, 18 sayı, 10 ribaund üreterek Lakers'ın en skorer ismi oldu. Kobe Bryant ise 12 sayı, 11 ribaund ve 9 asistle triple-double yapmayı kılpayı kaçırdı. Brian Shaw da 13 sayı attı. Philadelphia'nın yıldızı Iverson 31 sayı bulmasına karşın yenilgiyi önleyemedi.
Tüm Metin

  GSGM fazladan 2872 altın dağıttı
GSGM, başarılı sporcuları ödüllendirirken, karateyi olimpik branş olarak kabul etmekle yaptığı hatayı, yeni ödül yönetmeliği hazırlayarak giderme yoluna gidiyor. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Karate Federasyonu'nun, eski Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı ...
Tüm Metin

  Seçimi Haziran ayında yapalım
Beşiktaş'ta geçen seçimde başkan Serdar Bilgili'ye rakip olan, muhalefet lideri Hasan Arat, tarihi bir çağrıda bulundu. Arat, sadece SABAH'a yaptığı açıklamada Türkiye'deki diğer kulüplere örnek olacak bir yaklaşımda bulundu: "Bu çağrım, Beşiktaş Divan'ına, yönetim kuruluna, futbolculara ve taraftarlara...
Tüm Metin

  Futbolcuyu değil direği koruyorlar
Yönetici İbrahim Altınsay, "İlhan'a direği tekmelediği için ceza verirlerse dünya bize güler. 'Türkiye'de futbolcuları değil, direkleri koruyorlar' derler" ifadesini kullandı. Menajer Sinan Engin ise, "Gözlemcinin raporunu anlayamadık. Hakem Ali Aydın herşeyi gördü.
Tüm Metin

  Oğuz'a hoca aranıyor
Denizli defterini kapatan F.Bahçe teknik direktör arayışında rotayı yurt dışına çevirdi. Yönetimin Ankara kanadından Hamdi Akın ve Nihat Özdemir dün A.Gücü Teknik Direktörü Ersun Yanal için başkan Cemal Aydın ile 2.defa görüştüler.
Tüm Metin

  Ben stepne olmam
Ankaragücü Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin yaptığı tekliften gurur duyduğunu söyledi. Fakat Yanal, F.Bahçe'nin bir yandan da yabancı hoca arayarak Hamdi Akın'ın "Belirlediğimiz diğer hoca adaylarından sonra yönetimde oylama yapacağız.
Tüm Metin

  Özaydınlı'dan hodri meydan
Maçları Protokol Tribünü'nde değil, 8 yıldır VIP Tribünü'nde izleyen Özaydınlı, "F.Bahçe taraftarı, alnından öpülecek taraftar" derken ilginç bir iddiada bulundu: "Her hafta en kötü maçımız bile olsa reytinglerde 1 numara biziz, ikinci G.Saray.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Inter'de takıma giremeyen Hakan Şükür, herşeye rağmen 2-3 yıl daha Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Eşi ve kızı ile birlikte Uludağ'da tatil yapan milli futbolcu, "İtalya ve İngiltere'den teklifler var.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır