kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

POLİSİMİN BAŞINI ÖNE EĞDİRMEM

Yücelen polisin bağış toplamaya zorlanmasına sert çıktı: Polisim dilenci değil... Polise zorla bilet sattıranı affetmem "Siftah bile yapmayan esnaftan bağış istemeye gönderiliyoruz... Utanıyoruz" diyen İstanbul Polisi'nin imdadına İçişleri Bakanı Yücelen koştu. Konuyu incelemesi için İstanbul'a Mülkiye müfettişleri gönderen Yücelen, Emniyet yetkililerini şöyle uyardı: "Ben polisimi asla utanacak duruma düşürtmem. Ne elinde makbuzla para toplamasını isterim, ne de bilet sattırırım. Böyle bir işin yapılması emrini veren amiri de cezalandırırım. Polis önce kendi onurunu korur, sonra da bütün milletin onurunu..." İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir de dün derneklerle ilgili yetkililerle bağış konusunu masaya yatırdı.
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Vicdan olayı tam bir fiyaskoydu
Vicdan Şanslı yerli 'Mata Hari' olarak geçen haftanın gündemine geldi oturdu. Rus Televizyonu ORT'de yayınlanan "Doğudan Gelen Ajan" adlı belgeselle, adı beş yıl aradan sonra deşifre olmuş, Türk kadın ajan olarak ekrana getirilmişti. Hemen ardından da dönemin MİT Müsteşarı Sönmez Köksal tarafından MİT'in özel uçağıyla Rusya'dan alınıp Türkiye'ye getirildiği anlatıldı.
TÜRKİYE'DE

Euroya teşekkür!
Yıllardır kendi kendimize yapamadığımızı, Avrupa'nın ortak para birimi euro yaptı. Aralarında Alman Markı'nın da bulunduğu 12 Avrupa parasının 31 Aralık 2001 tarihinden itibaren tedavülden kalkacak olması, yastık altında tutulan hazinenin en azından bir kısmını bankacılık sistemine soktu.
EKONOMİ'DE

Türkiye ve Türkler'in geleceği Avrupa'da
Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile Yunanlı meslektaşı Yorgo Papandreu'nun 1999 depremleri ardından kurdukları ikili ilişkiler, sonunda bir Yunanlı bakanın ilk kez Türk halkına özel yılbaşı mesajı yayınlamasına vesile oldu. Türkiye'deki Yunanistan Büyükelçiliği tarafından yayınlanan "Yunanistan" gazetesine konuşan Papandreu'nun 2002 mesajı şöyle:
DÜNYA'DA

DGM, Ağır Ceza'ya eksik dosya yolladı
"Nitelikli dolandırıcılık ve Bankalar Kanuna muhalefet" suçlamaları yönünden Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen davanın dünkü duruşmasında Hayyam Garipoğlu 3 saat ifade verdi. Duruşmaya katılan sanıkların isimlerini tutanaklara geçirten Mahkeme Başkanı Neylan Feke, görevsizlikle gönderilen...
POLİTİKA'DA

Başarısız diyenlere şaşırıyorum
G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu Noel tatilini geçirdiği Romanya'da özel hayatının kapılarını SABAH'a açtı. İlk yarıyı değerlendiren Romen hoca, çarpıcı açıklamalarda bulundu: "İlk yarıda, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlarla çok önemli ve tempolu maçlar yaptık.
SPOR'DA

Temel İçgüdü'de sevişirdim
Son filmi "Yeşil Işık"ın sevişme sahnelerinde dublör kullanacağını açıklayan Hülya Avşar, bu konuda yapılan eleştirilere açıklık getirdi. Sevişme sahnelerinde rol almayacağı yolunda bir açıklama yapmadığını belirten Avşar, "Yeşil Işık, Temel İçgüdü mü ki, sevişeyim" dedi.
MAGAZİN'DE

Asitli içecekler mideyi koruyor
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları öğretim üyesi Prof. Dr. Sait Kapıcıoğlu, asitli içeceklerin sağlığa etkisini tespit etmek için 20 denek fare kullanarak bir araştırma yaptı. Araştırmada farelerin yarısına 15 gün boyunca kola, diğer yarısına ise su içirildi.
SAĞLIK'DA

Şaban'ın 24 yıllık sırrı
Kemal Sunal Belgeseli sanatçı hakkında bugüne kadar pek az kişinin bildiği sırları ortaya çıkardı. Eşi Gül Sunal'ın isteği üzerine Birleşik Heyecanlar Yapım'a çektirilen belgeseli Nihat Özcan, Sevgi Özdemir ve Cüneyt Özdemir hazırlıyor. Kemal Sunal'ın yaşam hikayesinin ve sinema geçmişinin...
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,448,816 1,455,804
MARK 649,876 653,010
EURO 1,271,047 1,277,177
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır