kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Türkiye ve Türkler'in geleceği Avrupa'da
Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile Yunanlı meslektaşı Yorgo Papandreu'nun 1999 depremleri ardından kurdukları ikili ilişkiler, sonunda bir Yunanlı bakanın ilk kez Türk halkına özel yılbaşı mesajı yayınlamasına vesile oldu. Türkiye'deki Yunanistan Büyükelçiliği tarafından yayınlanan "Yunanistan" gazetesine konuşan Papandreu'nun 2002 mesajı şöyle:
Tüm Metin

  İşte sanatçılık bu!
Bir sanatçının amacı, insanlara onların hislerinin tercümanı olduğunu göstermektir. Onlara nasıl hissetmeleri gerektiğini anlatmak değil... Efsane Beatles grubunun eski üyesi John Lennon, sanatçı olmayı 1980 yılındaki bir ropörtajında böyle tanımlamıştı.
Tüm Metin

  Ya terörist bir gün El Cezire'ye çıkarsa?
Washington Times'a göre deniz yoluyla Pakistan üzerinden deniz yoluyla kaçmayı başardı. Amerika'nın El Kaide örgütüyle ortak iş yaptığı belirlenen bazı gemicilik şirketlerini yakın takibe aldığını belirten gazete, "Ladin'in ilk tercihi Somali olur.
Tüm Metin

  Yen milyarderlerinin mekanı park oldu
Çok değil 1-2 yıl öncesine kadar yen milyarderi olan ancak ekonomik krizle her şeylerini kaybeden bu işadamları tüm hayatlarını parkta kurdukları çadırlarında geçiriyor. Ancak Japon müflislerin çadırları batıdaki evsizlerinkine hiç benzemiyor.
Tüm Metin

  İngiltere'nin en lüks mağazası soyuldu
Prenses Diana'nın da favorileri arasında bulunan ünlü Harvey Nichols mağazasından 1 milyon sterlin değerinde mücevher çalındığı bildirildi. The Daily Mail gazetesinin haberinde, üç kişi olduğu tahmin edilen soyguncuların mağazaya sabaha karşı 03.40'da girdiğini ve 30 yaşındaki güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdiğini bildirdi.
Tüm Metin

  Manş tüneli'nde 8 saat mülteci kovaladılar
400 mülteci, İngiltere'ye geçebilmek için tünel girişine geldi. 130 kadarı girişin etrafındaki dikenli telleri kesip içeri girmeyi başardı. Mültecilerle Fransız ve İngiliz polisleri arasında 8 saat süren bir kovalamaca yaşandı.
Tüm Metin

  Emret Bakanım artık yok!
Tüm dünyada beğeniyle izlenen dizide, Sir Humphrey Appleby karakterini canlandıran Nigel Hawthorne bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 1929'da İngiltere'de doğan, Güney Afrika'da büyüyen Hawthorne tiyatroya 1950'li yıllarda İngiltere'de başladı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Spor ayakkabısına yerleştirdiği bombayla American Airlines'a ait bir uçağı havaya uçurmaya çalışan İngiliz vatandaşı Richard Reid'in El Kaide kamplarında eğitim gördüğü öne sürüldü. Afganistan'da tutuklu El Kaide militanları Reid'in fotoğrafını görünce, "Bu adam, buradaydı" cevabını verdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır