kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Euroya teşekkür!
Yıllardır kendi kendimize yapamadığımızı, Avrupa'nın ortak para birimi euro yaptı. Aralarında Alman Markı'nın da bulunduğu 12 Avrupa parasının 31 Aralık 2001 tarihinden itibaren tedavülden kalkacak olması, yastık altında tutulan hazinenin en azından bir kısmını bankacılık sistemine soktu.
Tüm Metin

  Yumurta kapıya dayandı
Aralarında Alman Markı'nın da bulunduğu 12 Avrupa parasının 1 Ocak 2002'den itibaren tedavülden kalkacağı aylar öncesinden biliniyordu. Buna karşılık tasarruf sahiplerinin büyük çoğunluğu son bir haftadır harekete geçti. Henüz önlemini almamış olan tasarruf sahiplerinin bugünden...
Tüm Metin

  'Keşke Cavit Çağlar da bu başarıyı görseydi'
Marks&Spencer'dan Nike'a, Zara'dan Timberland'e kadar dünyanın sayısız ünlü markası için üretim yapan Yeşim Tekstil, 2002 yılına 5 gün kala, içi Schlafgut marka çarşaf dolu 2002'nci TIR'ını Almanya'ya törenle gönderdi. Törende konuşan Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Şankaya...
Tüm Metin

  Kamu bankalarının 750 şubesi kapanıyor
Kamu Bankaları Ortak Yönetim Kurulu Başkanı Vural Akışık, icraat bilançosu çıkardı. Ekonomi muhabirleri ile sohbet toplantısı düzenleyen Akışık, Ziraat Bankası'nda 500, Halk Bankası'nda ise 250 olmak üzere yaklaşık 750 şube 2002 yılı içinde kapatılacağını söyledi. Akışık, sözlerine şöyle devam etti:
Tüm Metin

  Dikkat Çekenler
Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye'nin 2002-2004 yılları arasında uygulayacağı yeni program karşılığında, sağlayacağı finansman desteğinin miktarını artırıyor. IMF, 2002 yılındaki 10 milyar dolarlık ek kaynağın yanı sıra 2003 ve 2004 yılları için de birer milyarlık kredi verecek.
Tüm Metin

  Rüyası gerçekleşti
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın modern bir borsaya dönüşmesinde önemli bir kilometre taşı olan ve ani bir rahatsızlık sonucu genç yaşta vefat eden Tuncay Artun'un rüyası gerçek oldu. Artun'un start verdiği ama devam ettiremediği eğitim projeleri, İMKB Başkanı Osman Birsen eliyle büyüyerek devam ediyor.
Tüm Metin

  İşadamları Afganlı peşinde
Konseyin Türkiye tarafının belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı. Şimdiden 15 işadamından katılmak istediğine dair yanıt geldi. Bu sayının kısa sürede 70'i bulması bekleniyor. Türkiye tarafı oldukça heyecanlı ancak savaş nedeniyle bu dönemde Afganistan'da işadamı bulmak mümkün değil.
Tüm Metin

  Yeni asgari ücret 163 milyon 537 bin
Asgari Ücret Komisyonu Başkanı Ömer Benokan, 1 Ağustos 2001'deki asgari ücret tespitinden bu yana, TÜFE artış oranının yaklaşık yüzde 25.3 olarak gerçekleştiğini vurgulayarak, yapılan son tespitten bu yana oluşan TÜFE artış oranının üzerinde bir asgari ücret artışının sağlandığını söyledi.
Tüm Metin

  Enflasyon muhasebesi 2003 yılına kaldı
Enflasyon muhasebesine geçilmesine ilişkin tebliğin ertelenmesi kararının, Kurul'un cuma günü yapacağı toplantıda alınması bekleniyor. SPK'nın, enflasyon muhasebesi tebliğini zorunlu olmaktan çıkarıp, isteğe bağlı hale getirmesi de seçenekler arasında bulunuyor.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
1976 yılında Çukurova Grubu'nun iştiraki olarak kurulan AKK, 1978 yılında Türkiye'ye ilk kredi kartını getiren şirketi oldu. İnterbank'ın Nergis Holding'e satılması ile bu grubun çatısı altında yola devam eden AKK, 1999'da banka ile birlikte Fon'a geçti.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır