kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Vicdan olayı tam bir fiyaskoydu
Vicdan Şanslı yerli 'Mata Hari' olarak geçen haftanın gündemine geldi oturdu. Rus Televizyonu ORT'de yayınlanan "Doğudan Gelen Ajan" adlı belgeselle, adı beş yıl aradan sonra deşifre olmuş, Türk kadın ajan olarak ekrana getirilmişti. Hemen ardından da dönemin MİT Müsteşarı Sönmez Köksal tarafından MİT'in özel uçağıyla Rusya'dan alınıp Türkiye'ye getirildiği anlatıldı.
Tüm Metin

  Denizli'nin son inadı kredisini bitirdi
TARİH: 11 Aralık Salı. F.Bahçe camiası şokta. 50 milyon dolara kurulan takım, Denizlispor'a elenmiş. Başkan Aziz Yıldırım, yine müthiş kızgın. Soyunma odasına inip futbolculara hitaben bir konuşma yapıyor: "Utanmıyor musunuz böyle bir futbol oynamaya. Bütün tribünler, 'Denizli istifa' diye bağırıyor.
Tüm Metin

  Kapkaççılar 'Mavi meleğe' saldırdı!
Onun için çağdaş Florence Nightingale diyorlar. 1985 yılından bu yana kendisini "Mavi Melekler Projesi'ne adadı Mükerrem Arın. Ancak o da gözü dönmüş kapkaççıların saldırısına uğradı. Arın, tam bir İstanbul hanımefendisi. Yaşadığı olaya ve yatağında istirahat etmesi gerekmesine rağmen kapıyı şıklığı ve sevecenliğiyle açtı ve başından geçenleri anlattı.
Tüm Metin

  Karadeniz'li 'prof'un dahiyane fikri!
Ancak tasarruf tedbirleri nedeniyle Pak'ın kadrosu yapılamayınca, 4 ay boyunca Dr. Ovalı, sekreterin asgari ücret olan maaşını cebinden ödedi. Ancak tüm çabalarına rağmen kadro sorununu bir türlü çözemedi. Bunun üzerine ilginç bir yöntem buldu. Kantinde simit satılmadığını öğrenen Ovalı, her gün 6.5 milyon liralık simit almaya başladı.
Tüm Metin

  Öldüren ayrılık
İstanbul'da tekstil piyasasının tanınmış isimlerinden Yunus Ataman (48), bir süredir birlikte yaşadığı Nergis Arıcan'a ev alıp, işyeri açtı. Genç kadın ayrılmak isteyince silahını çıkardı ve kendisini vurmasını istedi. Nergis Arıcan bu çılgın isteği kabul etmeyince gözleri önünde silahı ağzına dayayarak intihar etti.
Tüm Metin

  Fanatiklere 5 yıl istendi
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Uludüz tarafından Beşiktaşlı 7 taraftar hakkında hazırlanan iddianamede, sanıkların büyük bir halk kitlesi önünde yaptıkları saldırının TV ekranlarından kamuoyu tarafından esefle izlendiğine, bunun spor ahlakı ve intizamını tehlikeye soktuğuna dikkat çekildi.
Tüm Metin

  Korsika Adası'nda hayat dersi
Yıllarca yaşadığım ve her gün penceremden hasretle seyrettiğim Büyük Ada'ya bütün bir yaz boyunca gitmeye çalıştım; beceremedim. Ama önce Kıbrıs Adası'na, iki gün sonra da Akdeniz'in en büyük adası Korsika'ya gitmeyi başardım.
Tüm Metin

  İtfaiye eri Azrail'e yenildi
Aynı olayda yaşamını yitiren meslektaşı Ekrem Bulut'un ardından hayatını kaybeden Ersin Kırço, dün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Görevi başında şehit olan 33'üncü itfaiye eri olan Ersin Kırço için dün İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığı önünde bir tören düzenlendi. Ancak törenin başlamasına çok az bir süre kala gelen bir ihbar üzerine Kırço'nun arkadaşları göreve koştu.
Tüm Metin

  Sel kabusumuz oldu
Eskişehir'de eriyen kar suları Porsuk Çayı'nı taşırdı. İzmir'de yağış heyelana neden oldu, Ankara'da sele kapılan yaşlı bir kişi boğuldu TEKİRDAĞ: Hayrabolu Deresi'ndeki dev buz kütleleri, 5 gözü kapatınca dere taştı ve ilçede gece boyunca su baskınları yaşandı.
Tüm Metin

  Dumlupınar Mavi Treni sel yüzünden devrildi
Makinistler Ahmet Kırkar ve A. İhsan Cengiz yönetimindeki 31111 sefer sayılı Mavi Tren'in lokomotifi ile 6 vagonu devrildi. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, trende bulunan 50 yolcu Alaşehir Kaymakamı B. Sıtkı Kocakundakçı'nın sağladığı araçlarla Alaşehir ilçesine, sonra da Ankara'ya gönderildi.
Tüm Metin

  Köylüler birbirini ihbar edince hep birlikte battı
Koçak, yaptığı açıklamada, beldede 130 kişinin, en düşüğü 2 milyar lira olmak üzere, yaklaşık 300 milyar lira dolayında borcu çıktığını belirterek, "Borçlu vatandaşlarımızın çoğu fitre, zekat alacak durumda. Köylü birbirini şikayet ettiği gibi beni ve kardeşimi de şikayet etmiş.
Tüm Metin

  Fatih'te 46 kişiye kılık kıyafet gözaltısı
Bir istihbaratı değerlendiren Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba'da izinsiz olarak faaliyet gösteren ve uzak doğu sporları konusunda eğitim veren bir spor salonuna baskın düzenledi. Operasyonda giyimleri Kılık Kıyafet Kanunu'na uygun olmayan 26 kişi gözlem altına alınırken çok sayıda yasak yayın ele geçirildi.
Tüm Metin

  Hamsinun ettuğu!
Samsun'da son bir ayda yaşanan, 5 kişinin öldüğü, biri polis 42 kişinin yaralandığı kazalar acı bir gerçeği bir kez daha ortaya koydu. Kazalara, fabrikalara hamsi taşıyan kamyonlardan karayoluna sızan su yol açıyordu. Kayganlaşan yolda sürücüler hakimiyeti kaybediyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır