kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu yangını su söndürmez
Dün gazetemizin faksına düşen bu mektubu okuduğumuzda ateşin sadece düştüğü yeri yaktığını bir kez daha anladık. Hafta sonu Fatih'te çıkan bir yangına koşan itfaiye erlerinden Ekrem Bulut, çöken bir duvarın altında kalarak can vermiş, arkadaşı Ersin Kırço da ağır yaralanmıştı.
Tüm Metin

  Özgürlük Parkı'nda yılbaşı partisi
Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak olan eğlence Salı sabahı 04.00'e kadar devam edecek. "12 Dev Adam" şarkısıyla 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran Athena grubu ile Yonca Lodi ve Emre Altuğ'un sahne alacağı yılbaşı partisi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Tüm Metin

  "Minibüsçüler boşuna bağırıyor"
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Rafet Bozdoğan, Taksim ve Şişli'ye giriş izin verilmeyen minibüsçülerin tepkilerinin yersiz olduğunu belirterek, ''Biz bir yıldan beri Minibüsçüler Esnaf Odası'na 'hazırlık yapın, alternatif projelerinizi getirin' dedik.
Tüm Metin

  Candan Erçetin'den lösemililere moral
Ünlü şarkıcı Candan Erçetin'in de katıldığı partide bol bol pasta yiyen lösemili çocuklar, şarkılar söyleyip eğlenceli bir gün geçirdi. Duygu Yılmaz adlı lösemi hastası bir kız çocuğunun kendi şarkısı "Elbette"yi söylemesi üzerine oldukça duygulanan Erçetin, "Beylik sözler söylemek istemiyorum.
Tüm Metin

  İDO sefer sayılarını arttırdı
İDO Genel Müdürü Şeref Dikyar, 28 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında, Yenikapı-Bandırma hattında 3, Yenikapı-Yalova hattında ise 8 sefer yapılacağını söyledi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır