kapat
27.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın olumlu açıları organizasyon kabiliyetinizin yüksek olabileceği bir günde. Girişimci yönünüzü grup çalışmalarında çok iyi ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ideallerinizi gerçekleştirmek istediğiniz konularda destek alabileceğiniz gözleniyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Maddi konuların ön planda olabileceği bu gün harcamalarınız konusunda aşırıya kaçma eğiliminizi dengelemelisiniz. Çok kazanabileceğiniz gibi zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz.. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın Neptünle rahat etkileşimi iletişimci yapınızın da desteğiyle yaratıcı düşüncelerinizden maksimum yararlanabileceğiniz güne işaret ediyor Satürnle birleşen Ay biraz temkinli olsanız da her konuda disiplinli ve çalışkan bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor:.!


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizle barışık olabileceğiniz bir gündesiniz. Ayın durumu yalnız başınıza oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarından maksimum verim alabileceğinizi vurguluyor.. Bugün yardımlaşmaya önem verebilir ve sevdiklerinizden yardım görebilirsiniz..


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi sosyal ve eğlenceli ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İdeallerinize kanalize olarak tatil ve gezi planları yapma isteği içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkizlerdeki Ayın durumu kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ayın olumlu açıları yaratıcı düşünceleriniz sayesinde bir çok yenilik yapabileceğinize işaret ediyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İkizlerde ilerleyen Aydan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim, ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir ve ufuklarınızı genişletmek için yolculuk ve eğitim fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ortak paylaşımlarınızla ilgili isabetli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Borç alacak ilişkilerinden karlı çıkmanız mümkün. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler alacağınız gözlenirken yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın konumu tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize özellikle iş ilişkilerinizde ve daha bir çok konuda destek olabilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ayın enerjisiyle iş konusundaki yatırımlarınız sonuçlar getirecektir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Pratik yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından son derece olumlu sonuçlar verebilir. Fakat iş yerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz her türlü yanlış anlaşılmayı engelleyebilirsiniz. Ayın olumlu enerjisi enerjinizin insanlara ilginç geleceğini vurgularken aşk yaşamınızla ilgili hoş gelişmeleri gündeme getirebilir..


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün İkizler burcundaki Aydan ev ve aile yaşantınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz.. Yaşadığınız mekan için harcamalarda bulunabilir ve alım satım konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ayın yöneticiniz Neptünle rahat açısı yaratıcılığınızı destekliyor..


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır